ekthesigamouΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 5η έκθεση BALKANICA WEDDING EXPO γάμου και μήνα του μέλιτος της Σόφιας στις 19 και 20 Ιανουαρίου 2013 στις πολυτελείς αίθουσες του Sheraton Sofia Hotel Balkan.

Κορυφαίες εταιρείες του κλάδου του γάμου και τουρισμού από την Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Γαλλία και τις βαλκανικές χώρες, συναντήθηκαν με πάνω από 3500 μελλόνυμφους, επαγγελματίες, εκπροσώπους τουριστικών γραφείων και διοργανωτές γαμήλιων ταξιδιών οι οποίοι επισκέφθηκαν την έκθεση.

Παράλληλα διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε το πρώτο τουριστικό workshop με την ονομασία “Honeymoon 2013” όπου με ενθουσιασμό και ενδιαφέρον εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων δέχτηκαν προτάσεις για ένταξη στα προγράμματά τους περιοχών και τουριστικών επιχειρήσεων που προετοιμάστηκαν για την προβολή τους ως γαμήλιο προορισμό.

Η διοργανώτρια εταιρεία με αίσθημα ευθύνης κάθε χρόνο επεκτείνει τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητές της προς όφελος των εκθετών αλλά και των επισκεπτών της με αποτέλεσμα την τεράστια επιτυχία από άποψη συμμετοχών, επισκεψιμότητας και εμπορικών συμφωνιών.