Με 11 ανηρτημένους πλειστηριασμούς ξενοδοχείων τον Ιανουάριο κάνει ποδαρικό το 2024, καθώς το ηλεκτρονικό σφυρί θα συνεχίσει να “χτυπά”, παρά τις υψηλές επιδόσεις του τουρισμού το προηγούμενο έτος.

  • Για τις 10 Ιανουρίου έχει προγραμματιστεί πλειστηριασμός ξενοδοχειακής μονάδας, συνολικής επιφανείας 1.269,46 τ.μ., κειμένου στη Τοπική Κοινότητα Αμπελακίων του Δήμου Τεμπών. Επισπεύδουσα είναι η CEPAL HELLAS ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.Δ.Α.Δ.Π, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στις 520.000,00 ευρώ.
  • Την ίδια ημέρα αναμένεται σφυρί για διώροφη οικοδομή – ενοικιαζόμενα δωμάτια, που βρίσκεται στη θέση Αλώνια της Κοινότητας Τολού Δ.Ε. Ασίνης Δήμου Ναυπλιέων Π.Ε. Αργολίδας. Επισπεύδουσα είναι η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «CEPAL HELLAS» ως διαχειρίστριας των απαιτήσεων της αλλοδαπής εταιρείας ειδικού σκοπού με την επωνυμία «GEMINI CORE SECURITISATION DAC». Η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στις 700.000,00 ευρώ.
  • Ακολουθεί ξενοδοχειακή μονάδα που αποτελείται από ημιυπόγειο, ισόγειο, πρώτο, δεύτερο, τρίτο, τέταρτο και πέμπτο ορόφων, εκτάσεως του υπογείου 351,97 τ.μ. Επιπλέον διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους,λεβητοστάσιο,πλυντήρια,αποδυτήρια και πάρκινγκ. Η πραπάνω μονάδα βρίσκεται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της πόλεως Ορεστιάδας στο Ο.Τ. 29 φερόμενο στο κτηματολογίω υπ αυξ.αριθ. οικοπέδου 127 ,συνολικής εκτάσεως εμβαδού 522,12 τ.μ. ευρίσκόμενο στην οδό Αθ.Πανταζίδου αριθ. 50. Επισπεύδουσα είναι η Piraeus SNF Designated Activity Company,με διαχειρίστρια την INTRUM HELLAS. Η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στα 1.220.000,00 ευρώ.
  • Για τις 11 Ιανουαρίου προγραμματίζεται ο πλειστηριασμός του Hotel Balasca. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο Γ’ Τάξεως αποτελούμενο, εξ υπογείου, ισογείου, ημιωρόφου,
    επτά ορόφων και δώματος, το οποίο είναι κτισμένο επί ενός οικοπέδου κειμένου στην Αθήνα, εντός σχεδίου της πόλεως Αθηνών, της περιφερείας του Δήμου Αθηναίων, παρά τη θέση «ΚΑΣΙΔΑ» ή ΑΛΙΤΣΑ ΒΡΥΣΗ» και επί της διασταυρώσεως των οδών Λιοσίων επί της οποίας φέρει τον αριθμό 45 και Νεοφύτου Μεταξά αρ. 1. Επισπεύδων είναι ο Αθανάσιος ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΗΣ του Βάϊου και της Ελένης Βόγλη, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στα 3.340.000,00 ευρώ.
  • Στον πίνακα είναι ανηρτημένος πλειστηριασμός για ξενοδοχείο κλασσικού τύπου τριών αστέρων που βρίσκεται στη θέση “Χώρας Νερό”, σε περιοχή εκτός σχεδίου της Νάουσας του δήμου Νάουσας της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας, της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το σφυρί θα χτυπήσει στις 17 Ιανουαρίου. Επισπεύδουσα είναι η INTRUM HELLAS ΑΕΔΑΔΠ ως διαχειρίστρια των απαιτήσεων της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Τethys Securitization S.à R.Lς. Τιμή πρώτης προσφοράς ορίζεται στα 1.020.000,00 ευρώ.
  • Για την επομένη 18 Ιανουαρίου προγραμματίζεται ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός τριώροφου κτιρίου, (ισόγειο, Α’ όροφος και σοφίτα) με υπόγειο, το οποίο λειτουργεί ως ενοικιαζόμενα δωμάτια με την επωνυμία «ENASTRON». Το ακίνητο βρίσκεται επί ανώνυμης δημοτικής οδού εντός της επέκτασης Βάλτου του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Καλαβρύτων στην Π.Ε. Αχαΐας. Επισπεύδουσα είναι η ΧΡΥΣΟΥΛΑ συζ. Νικολάου ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ το γένος Κων/νου και Πηνελόπης ΣΑΜΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΥ , κάτοικος Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων Νομού Αχαΐας και η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στις 594.952,00 ευρώ.
  • Προς το τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 24 Ιανουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο προγραμματισμένος πλειστηριασμός ξενοδοχείου σε με την επωνυμία Chrissy Paradise. Στο διαδίκτυο το ξενοδοχείο εμφανίζεται ως 3*** και λειτουργεί all inclusive. Το συγκρότημα έχει δυναμικότητα 40 κλίνες (20 διαμερίσματα) και βρίσκεται στον Νομό Ηρακλείου, του Δήμου Μαλεβιζίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αχλάδα και συγκεκριμένα στην θέση «Ξερόκαμπος» του Οικισμού Αγία Πελαγία. Επισπεύδουσα είναι η CEPAL HELLAS ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΙΕΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΤΕ ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ. Η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στα 1.430.000,00 ευρώ
  • Την ίδια ημέρα προγραμματίζεται πλειστηριασμός ξενοδοχείου με την επωνυμία “Iakovakis Suites & Spa”. Η μονάδα λειτουργεί όλο το έτος με δυναμικότητα 7 δωματίων και 12 κλινών και αποτελεί Ξενοδοχείο τύπου Επιπλωμένων Διαμερισμάτων 4*. Το κατάλυμα βρίσκεται στον οικισμό της Κορώπης, στην Δημοτική Ενότητα Μηλεών, του Δήμου Νοτίου Πηλίου, στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας. Επισπεύδων είναι το ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΤΕ ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ και η τιμή πρώτης προσφοράς ορίζεται στις 546.000,00 ευρώ.
  • Το σφυρί θα χτυπήσει, επίσης, και για ξενοδοχείο 2* που βρίσκεται στη θέση “Κουτσοδήμος” ή “Μικρόκαμπος” εντός του οικισμού του Δημοτικού Διαμερίσματος Κρυονερίου, του Δήμου Νεβρόπολης, του Νομού Καρδίτσας και ήδη της Τοπικής Κοινότητας Κρυονερίου, της Δημοτικής Ενότητας Νεβρόπολης Αγράφων, του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Επισπεύδουσα είναι η εταιρεία με την επωνυμία «COSMOS SECURITISATION DESIGNATED ACTIVITY COMPANY» επ ονόματι και για λογαριασμό της οποίας ενεργεί η «CEPAL HELLAS ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ». Η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στις 439.000,00 ευρώ
  • Ακολουθεί συγκρότημα επιπλωμένων διαμερισμάτων σε οικόπεδο εντός σχεδίου του δήμου Μετσόβου. Επισπεύδουσα είναι η INTRUM HELLAS ΑΕΔΑΔΠ, ως νόμιμη διαχειρίστρια των απαιτήσεων της VEGA II NPL FINANCE DAC και η τιμή πρώτης προσφορά ορίζεται στις 456.000,00 ευρώ
  • Τέλος για την 31 Ιανουαρίου προγραμματίζεται ο πελιστηριασμός τουριστικού καταλύματος επί δημοτικής οδού στη “Αζαπάτες” στη δημοτική ενότητα Μουρεσίου, του δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου, περιφέρειας Θεσσαλίας. Επισπεύδουσα είναι η INTRUM HELLAS ΑΕΔΑΔΠ, ως νόμιμη διαχειρίστρια των απαιτήσεων της VEGA II NPL FINANCE DAC και η τιμή πρώτης προσφοράς ορίζεται στις 334.600,00 ευρώ.