Με αρκετά ξενοδοχειακά “σφυριά” ξεκινάει ο Δεκέμβριος, με αναρτημένους 8 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για το πρώτο δεκαπενθήμερο.

• Ειδικότερα για την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος με την επωνυμία HOTEL APOLLONIA. Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Ιφιγένειας και Ανδρέα Συγγρού 37 στο Ο.Τ. 7, εντός ρυμοτομικού σχεδίου Δελφών στην ειδική θέση «ΠΗΓΑΔΟΥΛΙΑ ή ΣΚΑΦΙΔΑ» της Τ.Κ. Δελφών, της Δ.Ε. Δελφών του Δήμου Δελφών της Π.Ε. Φωκίδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επισπεύδουσα είναι η εταιρία DOVALUE GREECE Α.Ε.Δ.Α.Δ.Π. (CAIRO 3 FINANCE DAC), ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς ορίζεται στα 1.500.000,00 ευρώ

• Για την ίδια ημέρα προβλέπεται ο πλειστηριασμός οικοπέδου μετά των επ΄ αυτού κτισμάτων (τουριστικό κατάλυμα με την επωνυμία “Καταφύγι”) εντός του οικισμού Χαριά της Τ.Κ Πύργου Διρού, της Δ.Ε Οιτύλου του δήμου ανατολικής Μάνης, Π.Ε Λακωνίας. Επισπεύδουσα είναι η εταιρία «INTRUM HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ» επ’ ονόματι και για λογαριασμό της «SUNRISE ΙΙ NPL FINANCE DAC», ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στα 420.000,00 ευρώ.

• Ακολουθεί το “σφυρί” για το ξενοδοχείο “ΑΚΤΑΙΟΝ” 2**, στο Ο.Τ.2, επι της οδού Αγίου Νικολάου 23 (πεζόδρομος) στην Παραλία (Τοπική Κοινότητα Παραλίας – Δημοτική Ενότητα Παραλίας), που ανήκει στον δήμο ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΠΙΕΡΙΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Επισπεύδουσα είναι η εταιρία «QQUANT MASTER SERVICER ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ» ως διαχειρίστρια απαιτήσεων της «ABS METEXELIXIS SA» και η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στα 1.030.000,00 ευρώ.

• Επιπλέον για την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός ενός (1) αγρού χέρσου ξερικού, που βρίσκεται στη θέση «Από δω Σκάλα» της κτηματικής περιφέρειας Κάντιας, της Κοινότητας Ιρίων, Δ.Ε Ασίνης, του Δήμου Ναυπλιέων, Π.Ε. Αργολίδας, Περιφέρειας Πελοποννήσου, έκτασης 4.469,39τμ., με την εντός αυτού ισόγεια οικοδομή η οποία έχει κτιστεί με την υπ’ αριθμ 109/1989 άδεια του Πολεοδομικού Γραφείου Ναυπλίου, λειτουργεί δε ως επιχείρηση ενοικιαζόμενα δωμάτια, βάσει του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας Ε.Ε.Δ.Δ.Α. του ΕΟΤ. Επισπεύδουσα είναι η εταιρία «CEPAL HELLAS ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ», ως διαχειρίστριας της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «MAP REAL ESTATE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Η τιμή πρώτης προσφοράς ορίζεται στα 169.000,00 ευρώ.

  • Την ίδια ημέρα προβλέπεται να χτυπήσει “σφυρί” για ξενοδοχείο, τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων, 2 αστέρων με την επωνυμία «ΤHETIS HOTEL». Σύμφωνα με το σήμα λειτουργίας ΕΟΤ έχει δυναμικότητα 27 διαμερισμάτων (24 μονόχωρα και 3 δίχωρα). Συνολικά τα δωμάτια είναι τριάντα (30) και οι κλίνες πενήντα επτά (57). Η συνολική επιφάνεια κύριας χρήσης είναι 1.319,60 μ2 και υπογείου βοηθητικού χώρου 164,73 μ2. Επίσης, υφίστανται πισίνα, μπαρ και εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού. Επισπεύδουσα είναι η εταιρία «GEMINI CORE SECURITISATION DESIGNATED ACTIVITY COMPANY» επ΄ ονόματι και για λογαριασμό της οποίας ενεργεί η «CEPAL HELLAS ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ». Η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στις 950.000,00 ευρώ.
  • Ακολουθεί ο πλειστηριασμός ενοικιαζόμενων δωματίων με την ονομασία «Tina’s Plus», στην περιοχή Φαληράκι, Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας, Δήμος Ρόδου, Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου. Επισπεύδουσα είναι η εταιρία «FBB-Πρώτη Επιχειρηματική Τράπεζα Α.Ε.» το οποίο τέθηκε σε ειδική εκκαθάριση όπως εκπροσωπείται νόμιμα από την εκτελούσα χρέη ειδικού εκκαθαριστή εταιρεία με την επωνυμία «PQH Ενιαία Ειδική εκκαθάριση Ανώνυμη Εταιρεία, Ειδικός Εκκαθαριστής Πιστωτικών Ιδρυμάτων» και τον δ.τ. «PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε.». Η τιμή πρώτης προσφοράς ορίζεται στα 1.030.000,00 ευρώ.
  • Στις 13 Δεκεμβρίου σχεδιάζεται ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός πενταώροφου κτιρίου ξενοδοχείου 2** με υπόγειο, με την επωνυμία ‘’Olympic Inn. Η μονάδα βρίσκεται στη συμβολή των δημοτικών οδών Φιλελλήνων & Καραϊσκάκη, εντός εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως Αμαλιάδας (Ο.Τ.464), Δημοτική Κοινότητα & Δημοτική Ενότητα Αμαλιάδας, Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας. Επισπεύδουσα είναι η εταιρία dovalue Greece AEΔΑΔΠ ως διαχειρίστριας της CAIRO No 3 FINANCE DAC, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στα 1.106.700,00 ευρώ.
  • Τέλος για την ίδια ημέρα αναμένεται να χτυπήσει το “σφυρί” για ξενοδοχείο κλασσικού τύπου 4 αστέρων, 20 δωματίων και 38 κλινών. Το ακίνητο βρίσκεται εντός του οικισμού Ανήλιου Δήμου Μετσόβου. Επισπεύδουσα είναι η εταιρία ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΣΥΝ. Π.Ε. Τιμή πρώτης προσφοράς ορίζονται τα 1.440.000,00 ευρώ.