Σύνταξη: tourismtoday.gr

Καθώς οι χαρές του καλοκαιρινού ταξιδιού πλησιάζουν στο τέλος τους, τα ξενοδοχεία μπαίνουν σε μια εντελώς νέα σεζόν για αποδράσεις εγκαινιάζοντας νέες ευκαιρίες για καινούργιες κρατήσεις.

Όλοι λατρεύουν τον ζεστό καιρό και τις υπαίθριες περιπέτειες, αλλά σε ποιον δεν αρέσει μια δροσερή φθινοπωρινή απόδραση το Σαββατοκύριακο;
Κάθε εποχή παρουσιάζει μοναδικούς τρόπους για να προσελκύσουν τα ξενοδοχεία επίδοξους ταξιδιώτες, με συναρπαστικές προσφορές.

Πώς; Με την κατάλληλη πλατφόρμα και εργαλεία, υπογραμμίζει το Eviivo Promo Manager που αποκαλύπτει τρία βασικά αποτελεσματικά βήματα. Το μόνο που θα πρέπει, είναι να:

  • Αποκτήσετε ορατότητα μεταξύ των εποχιακών ταξιδιωτών στόχων σας.
  • Δεσμεύστε τους ταξιδιώτες με εποχικές προσφορές και εκπτώσεις.
  • Προσφέρετε απρόσκοπτες και έγκαιρες συναλλαγές.

Με ποιους τρόπους μπορούν να επωφεληθούν τα ξενοδοχεία από τα εποχιακά ταξίδια

1. Προσελκύστε ταξιδιώτες στις πλατφόρμες που αναζητούν

Αυτή ακριβώς τη στιγμή, κάπου στον κόσμο, ένα άτομο ψάχνει ταξιδιωτικές τοποθεσίες για να βρει τις τέλειες διακοπές του.
Το ξενοδοχείο σας θα πρέπει να εμφανιστεί όταν εισάγουν τα σχετικά κριτήρια αναζήτησης.

2. Δημιουργήστε δυναμικές προσφορές που προσελκύουν και δελεάζουν

Απλοποιήστε τη διαδικασία δημιουργίας προσφορών ώστε να μπορείτε να προσελκύετε ταξιδιώτες στον ιστότοπο σας και να τους πείσετε να κάνουν κράτηση.
Δημιουργήστε στοχευμένες προσφορές και εποχικές εκπτώσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την πληρότητα εφαρμόζοντας τιμές για την συγκεκριμένη σεζόν.

3. Βεβαιωθείτε ότι οι συναλλαγές είναι άμεσες, ομαλές και ασφαλείς

Χωρίς τη σωστή πλατφόρμα πληρωμών, θα μπορούσατε να χάσετε μεταξύ 3% και 30% των πωλήσεων λόγω λανθασμένων απορρίψεων καρτών, μη ενσωματωμένης πληρωμής και πολλά άλλα. Η λύση είναι ένα σωστό αυτοματοποιημένο σύστημα διαχείρισης πληρωμών.

Οι συναλλαγές πρέπει να είναι άμεσες και πηγαίνουν αμέσως στον τραπεζικό λογαριασμό. Γρήγορες πληρωμές σημαίνουν αυξημένη ταμειακή ροή. Κι αυτό δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνουν οι ξενοδόχοι ενημερωμένες οικονομικές αποφάσεις ανά πάσα στιγμή.