Πάνω από τα δύο τρίτα (67%) των Βρετανών επιλέγουν τις διακοπές και τα ξενοδοχεία διαμονή τους αποκλειστικά με βάση την σχέση ποιότητας/τιμής.

Περισσότεροι από το ένα πέμπτο των Βρετανών μετανιώνουν αμέσως για μια κράτηση αμέσως μετά την πραγματοποίησή τους – ενώ το ένα τέταρτο καταλήγει να μισεί τον ταξιδιωτικό τους σύντροφο τόσο πολύ που θα ήθελε να είχε πάει με κάποιον άλλο διακοπές.  Αυτό αποκαλύπτουν στοιχεία της ONS στο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πάνω από τα δύο τρίτα (67%) των Βρετανών επιλέγουν τώρα τις διακοπές και τα ξενοδοχεία τους αποκλειστικά με βάση την σχέση ποιότητας/τιμής. Η έρευνα, που διεξήχθη από τον ταξιδιωτικό γίγαντα On the Beach, αποκάλυψε ότι οι σκληρά εργαζόμενοι Βρετανοί δίνουν προτεραιότητα στα ταξίδια με jet-setting – ακόμα και όταν τα μετρητά είναι περιορισμένα.

Ποσοστό 75% είπε ότι θα ξόδευε λιγότερα σε παντοπωλεία και διασκέδαση για να βεβαιωθεί ότι μπορεί να αναβαθμίσει τις διακοπές του.

Παράλληλα, τα ξενοδοχεία ήταν το κύριο spoiler της διασκέδασης των διακοπών για τους Βρετανούς, ακολουθούμενο από την επιλογή του λανθασμένου προορισμού και την υποβάθμιση της ψυχαγωγίας.

Τέλος, πάνω από το ένα τέταρτο (26%) παραδέχτηκε ότι αισθάνεται άγχος όταν έρχεται αντιμέτωπος με την επιλογή του ταξιδιωτικού του συντρόφου και τελικά μετανιώνει με ποιον αποφάσισαν να κάνουν διακοπές.