Η ισπανική bankbed Hotelbeds προχώρησε σε σύμπραξη με την εταιρεία φιλοξενίας και τεχνολογικών λύσεων ταξιδιών RateGain.
Το Hotelbeds επένδυσε σε αυτοματοποιημένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί στοιχεία ανάλυσης για την παρακολούθηση των ροών των πωλητών ταξιδιών. Η RateGain θα παράσχει στο Hotelbeds “Parity+”, – μια λύση διαχείρισης ακεραιότητας τελικού επιπέδου που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη (AI) για την παρακολούθηση των ζητημάτων ακεραιότητας τιμών σε πραγματικό χρόνο.

Η συμφωνία αποτελεί μέρος της δέσμευσης του Hotelbeds για την καταπολέμηση της κατάχρησης της ακεραιότητας τιμών εκ’ μέρους των ιδιοκτητών των 180.000 ακινήτων με τα οποία συνεργάζεται.

“Φέτος, σημειώσαμε σημαντική πρόοδο στην καταπολέμηση της κακομεταχείρισης ακεραιότητας για λογαριασμό των συνεργατών μας, δήλωσε ο Carlos Muñoz, διευθύνων σύμβουλος της Hotelbeds.
Και είμαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω ότι οι επιπτώσεις είναι τώρα μόλις 0,01%”.

Πρόσφατα, το Hotelbeds εισήγαγε μια αυστηρή πολιτική “τριών προειδοποιήσεων” για κανάλια που παραβιάζουν τους κανόνες διανομής, εργαλεία που επιτρέπουν την πλήρη ιχνηλασιμότητα των ποσοστών και την κατακερματισμό των καναλιών πελατών με βάση δεδομένα, ώστε να ευθυγραμμιστούν περισσότερο με τις στρατηγικές διανομής των συνεργατών του ξενοδοχείου.