Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η ITA Airways συνεργάζεται με την Booking.com. Οι επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας θα μπορούν να κάνουν κράτηση για τη διαμονή τους σε συνδυασμό με την πτήση τους απευθείας στην Booking.com.

Τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας επεκτείνονται και στα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης της ITA Airways, το Volare. Θα συγκεντρώνουν 4 πόντους Volare για κάθε ευρώ διαμονής που κλείνουν στην Booking.com.

«Το να μπορούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση για διαμονή συνδεδεμένη με την πτήση τους αποτελεί μέρος της στρατηγικής πελατοκεντρικότητας της ITA Airways, συμβάλλοντας στη βελτίωση της συνολικής ταξιδιωτικής εμπειρίας, λέει η Emiliana Limosani, Γενική Εμπορική Διευθύντρια της ITA Airways και επικεφαλής στο Volare.

Αυτή η συνεργασία προσθέτει αξία για όλα τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης της ITA Airways, προσφέροντας τους ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών όταν σχεδιάζουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους ταξίδια».

Από την πλευρά της Booking.com ο Jeremy Cornuau, Ανώτερος Διευθυντής Μάρκετινγκ δήλωσε πώς «η συνεργασία με την ITA Airways είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εμάς να υποστηρίξουμε περαιτέρω τους πελάτες στην Ευρώπη.
Τους δίνουμε τη δυνατότητα να βρουν γρήγορα κατάλυμα που καλύπτει τις μοναδικές ανάγκες τους. Είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή».