Η Travelodge, ανακοίνωσε το άνοιγμα πέντε νέων ξενοδοχείων στην Ισπανία, προσθέτοντας συνολικά 635 δωμάτια στο υπάρχον χαρτοφυλάκιό της.

Οι μονάδες ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στις 31 Μαΐου, μετά την εξαγορά τους από τον όμιλο Louvre.

Η επέκταση αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Travelodge να αυξήσει την παρουσία της στην Ισπανία, όπου ήδη λειτουργεί άλλα έξι. Με την επέκταση του αποτυπώματός της, η Travelodge στοχεύει να παρέχει περισσότερες προσιτές και υψηλής ποιότητας επιλογές διαμονής για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες και τους ταξιδιώτες αναψυχής σε σημαντικές ισπανικές πόλεις.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε την προσφορά μας σε όλη την Ισπανία με το άνοιγμα αυτών των νέων ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων μας aκινήτων στο Αλικάντε, τη Μούρθια και τη Μάλαγα, καθώς και να διευρύνουμε το υπάρχον χαρτοφυλάκιό μας στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής ιδιοκτησίας και ανάπτυξης της Travelodge κ. Steve Bennett, “Κάθε τοποθεσία έχει επιλεγεί προσεκτικά ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών που μετακινούνται για επαγγελματικούς λόγους και αναψυχή.

Η ισπανική ξενοδοχειακή αγορά αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να μεταφέρουμε το εμπορικό σήμα Travelodge σε νέες τοποθεσίες για επιχειρήσεις και αναψυχή σε όλη την Ισπανία.

Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για την επιχείρησή μας, με τη δυνατότητα να προσφέρουμε καταλύματα υψηλής αξίας και ποιότητας σε ακόμα περισσότερες τοποθεσίες σε ολόκληρη τη χώρα.”

Η Travelodge έχει εντοπίσει 20 αρχικές τοποθεσίες-στόχους σε ολόκληρη την Ισπανία, οι οποίες επί του παρόντος δεν διαθέτουν επαρκή καταλύματα οικονομικής κατηγορίας. Οι τοποθεσίες αυτές περιλαμβάνουν μεγάλες πόλεις και τουριστικούς προορισμούς όπως η Βαρκελώνη, η Μαδρίτη, η Βαλένθια, το Αλικάντε, το Μπιλμπάο και η Μάλαγα.

Η Travelodge δραστηριοποιείται στην Ισπανία εδώ και 20 χρόνια, με το πρώτο της ξενοδοχείο να ανοίγει στη Μαδρίτη το 2004. Η εταιρεία επεκτάθηκε σταδιακά, με επιπλέον ακίνητα στη Βαρκελώνη και τη Βαλένθια. Πέρυσι, η Travelodge άνοιξε το Madrid Coslada Aeropuerto, σηματοδοτώντας το πρώτο της νέο άνοιγμα στην Ισπανία εδώ και μια δεκαετία.

Οι ισπανικές δραστηριότητες διευθύνονται από τον Ángel Beleño, ο οποίος εντάχθηκε στην Travelodge το 2013 και έγινε Γενικός Διευθυντής για την Ισπανία το 2014.