Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Skyscanner αποκάλυψε το Dream and Discover με AI, ένα εργαλείο αναζήτησης που υποστηρίζεται από γενετική τεχνητή νοημοσύνη.
Η λύση ChatGPT, κυκλοφορεί αρχικά σε όλη την Αυστραλία, την Ινδία και τη Σιγκαπούρη για να μετρήσει τη συμπεριφορά των τουριστών όταν χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη για τον προγραμματισμό ταξιδιού.

Το Dream and Discover δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να κάνουν ερωτήσεις ανοιχτού τύπου, όπως «οι καλύτερες πόλεις για πολιτιστικές περιηγήσεις» ή «κρυμμένα πετράδια στην Ευρώπη».
Περιλαμβάνει επίσης προτροπές όπως «μικρές πτήσεις το επόμενο Σαββατοκύριακο» και «διαλείμματα για φαγητό στην πόλη».

Στη συνέχεια, η τεχνολογία δημιουργεί συστάσεις, καθώς και τρεις προτάσεις προορισμού με συνδέσμους πτήσης για το καθένα.

Οι εικόνες περιλαμβάνονται επίσης στα εργαλεία αναζήτησης μαζί με τις πληροφορίες προορισμού και αφού οι χρήστες αποφασίσουν έναν προορισμό, μεταφέρονται στη διοχέτευση αναζήτησης πτήσης του Skyscanner.

Η φάση beta θα βοηθήσει επίσης την εταιρεία να συγκεντρώσει σχόλια και δεδομένα μετατροπών, τα οποία θα ενημερώσουν τη μελλοντική ανάπτυξη προϊόντων.

Η Skyscanner παρουσίασε μια προσθήκη ChatGPT για αναζήτηση και σύγκριση πτήσεων νωρίτερα φέτος. Το εργαλείο beta επιτρέπει στους ταξιδιώτες να κάνουν ερωτήματα αναζήτησης πτήσεων. Τα αποτελέσματα οργανώνονται σε κατηγορίες όπως οι πιο γρήγορες και οι φθηνότερες επιλογές.