Σύνταξη: tourismtoday.gr

Με το #OpenpARTy, γιορτάζει την αισθητική του lifestyle της στην Ευρώπη η ibis Styles.
Πρόκειται για μία ζωντανή εκδήλωση της συνεργατικής ψηφιακής τέχνης αφιερωμένη στη δημιουργικότητα της επωνυμίας και τις ξεχωριστές εμπειρίες επισκεπτών της.

Το πρώτο #OpenpARTy ξεκινά στο ibis Styles Copenhagen Orestad στις 28 Σεπτεμβρίου, με τους επισκέπτες να είναι ευπρόσδεκτοι να γίνουν μέρος της τέχνης.

Το #OpenpARTy -μέρος του παγκόσμιου προγράμματος #OpenToCreativity- σε συνεργασία με καλλιτέχνες της πόλης στοχεύει να αναζωογονήσει να εμφυσήσει σε κάθε ξενοδοχείο ibis Styles μια μοναδική ατμόσφαιρα, προβάλλοντας παράλληλα τη δημιουργική δουλειά καλλιτεχνών από τις γειτονιές στην Κοπεγχάγη.

Ουσιαστικά, το ibis Styles φέρνει το κοινό στο πλευρό των καλλιτεχνών, μέσα από μία δημιουργική, προκλητική και συναρπαστική διαδικασία.
Με ένα “φρέσκο αέρα” αντικατοπτρίζει με τα χρώματα, τις ανάγκες και τις προοπτικές από τους δρόμους της πρωτεύουσας της Δανίας.

Οι καλεσμένοι του #OpenpARTy στο ibis Styles Copenhagen Orestad θα απελευθερώσουν τα καλλιτεχνικά τους πάθη σε μια δημιουργική διαδικασία ψηφιακής τέχνης.

Το έργο θα επιμεληθεί ένας από τους αγαπημένους καλλιτέχνες δρόμου της Κοπεγχάγης, ο Isaac Malakkai. Είναι διάσημος για τη δουλειά του σε φυσικούς και ψηφιακούς χώρους, κινούμενα σχέδια και κινούμενα γραφικά.

Το τελικό έργο θα καταχωρηθεί ως κοινή ιδιοκτησία NFT, λειτουργώντας ως ένα κοινό κομμάτι του στυλ της Κοπεγχάγης.

Σύντομα σε περισσότερα από 40 ξενοδοχεία ibis Styles, το #OpentoCreativity και η σειρά #OpenpARTy μόλις ξεκινούν.
Με ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερα από 650 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, η ibis Styles διασφαλίζει ότι υπάρχουν ακόμη περισσότερες καλλιτεχνικές δημιουργίες.

“Σε όλο το δίκτυο ibis Styles, το πρόγραμμα #OpenToCreativity ωθεί τον πολιτισμό, γιορτάζει τη δημιουργικότητα και ξεκλειδώνει την πρόσβαση σε μια παγκόσμια κοινότητα ομοϊδεατών, δήλωσε η Marie-Agnès Froment, διευθύντρια επωνυμίας ibis Styles της Accor.
Για τους επισκέπτες, τα ξενοδοχεία μας ανοίγουν την πόρτα στην τοπική δημιουργική κουλτούρα.
Στους γείτονες μας, παρέχουμε χώρο για να συναντιούνται, να συνεργάζονται και να αναδεικνύουν το καλλιτεχνικό ταλέντο τους”.