Μετά την πανδημία, η ζήτηση των Ινδών για ταξίδια στο Βιετνάμ συνέχισε να αυξάνεται. Η χώρα ενθαρρύνει ενεργά τους Ινδούς να την επισκεφθούν μέσω μιας σειράς διμερών διασκέψεων και δραστηριοτήτων.

Αντί να επιλέγουν δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στη Νοτιοανατολική Ασία, όπως η Ταϊλάνδη ή η Σιγκαπούρη, οι Ινδοί τουρίστες αρχίζουν τώρα να στρέφουν σταδιακά την προσοχή τους στο Βιετνάμ, έναν προορισμό με όμορφα τοπία, νόστιμο φαγητό και υπηρεσίες θερέτρου υψηλής ποιότητας.

Οι πιο περιζήτητοι προορισμοί από Ινδούς περιλαμβάνουν το Ανόι, την Πόλη Χο Τσι Μιν, το Που Κουόκ, το Κουι Νον, το Ντανάνγκ, το Χόι Αν, το Να Τρανγκ, το Φαν Θιέτ, το Νταλάτ και το Χαλόνγκ, με τη χώρα να συνεχίζει να κατακλίζεται από Ινδούς που ταξιδεύουν για αναψυχή με την οικογένεια και τους φίλους.

Οι Ινδοί τώρα κατευθύνονται και σχεδιάζουν ένα ταξίδι στο Βιετνάμ μέσα σε περίοδο αναμονής 1 έτους για την αμερικανική βίζα. Σύμφωνα με την Εθνική Διοίκηση Τουρισμού του Βιετνάμ (VNAT), παρατηρήθηκε μέση μηνιαία αύξηση 51% στον αριθμό των Ινδών τουριστών στο Βιετνάμ τους πρώτους 10 μήνες του τρέχοντος έτους. Συνολικά 20.681 Ινδοί επισκέφθηκαν τον Οκτώβριο και 82.066 τους πρώτους 10 μήνες του 2022.