Η ιταλική αεροπορική εταιρεία SkyAlps θα ξεκινήσει ένα προγραμματισμένο δρομολόγιο από το αεροδρόμιο της Αμβέρσας προς το Μπολτσάνο στις 21 Δεκεμβρίου 2022.

Η ιταλική πόλη στο Νότιο Τιρόλο/Άλτο Αντίτζε θα εκτελείται 3 φορές την εβδομάδα.

« Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτή τη νέα σύνδεση », λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος του αεροδρομίου, Eric Dumas.

Από τις 21 Δεκεμβρίου 2022 έως τα μέσα Απριλίου 2023, 3 πτήσεις θα αναχωρούν από και προς το Μπολτσάνο κάθε εβδομάδα, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή.

Το Bolzano/Bozen βρίσκεται στην καρδιά των ιταλικών Άλπεων και είναι η πρωτεύουσα της αυτόνομης επαρχίας του Νότιου Τιρόλου/Alto Adige. Η ιταλική περιοχή είναι πολύ δημοφιλής στους λάτρεις των χειμερινών σπορ. Εκτός από τα χειμερινά σπορ, το Bolzano είναι επίσης δημοφιλής προορισμός για πεζοπορία και ορειβασία.

Προώθηση της Αμβέρσας ως ταξιδιού στην πόλη μεταξύ Ιταλών τουριστών
« Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για πτήσεις από την Αμβέρσα προς την Ιταλία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτή τη νέα σύνδεση », δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Eric Dumas. Χάρη στη νέα προγραμματισμένη υπηρεσία του SkyAlps, οι ταξιδιώτες μπορούν να πετούν στους Ιταλικούς Δολομίτες 3 φορές την εβδομάδα. Με αυτή τη διαδρομή στοχεύουμε και στον εισερχόμενο τουρισμό. Θέλουμε επίσης να προωθήσουμε την Αμβέρσα και τη Φλάνδρα στους Ιταλούς ως προορισμό για ταξίδι στην πόλη .»

Εξαιρετικά οικονομικό αεροσκάφος

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με De Havilland Canada Dash 8-400 που μπορεί να φιλοξενήσει 78 επιβάτες. Το αεροσκάφος Dash 8-400 είναι ένα εξαιρετικά γρήγορο αεροσκάφος στροβιλοκινητήρα που μπορεί να διανύσει μικρές αποστάσεις σχεδόν τόσο γρήγορα όσο ένα τοπικό turbojet. Επιπλέον, είναι επίσης ένα πολύ οικονομικό αεροσκάφος. Με κατανάλωση 2,3 λίτρων καυσίμου ανά επιβάτη ανά 100 χιλιόμετρα, η κατανάλωση και οι εκπομπές CO2 δεν είναι λιγότερο από 40% κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Η ιταλική αεροπορική εταιρεία καθιστά επίσης δυνατή την αντιστάθμιση των εκπομπών CO2 κατά την κράτηση.

Μέγιστη άνεση

Το αεροδρόμιο της Αμβέρσας και το αεροδρόμιο του Μπολζάνο είναι και τα δύο περιφερειακά αεροδρόμια που δεσμεύονται έντονα για άνετες και χωρίς άγχος πτήσεις. Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν γρήγορους χρόνους ολοκλήρωσης και στα δύο αεροδρόμια, επιτρέποντάς τους να ξεκινήσουν τις διακοπές τους με άνεση. Η αεροπορική εταιρεία SkyAlps ποντάρει επίσης σκληρά στην άνεση. Ο χρόνος πτήσης για το Μπολτσάνο είναι περίπου μιάμιση ώρα.

Υπηρεσία εν πλω με κορυφαία τοπικά κρασιά

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες μπορούν να βασίζονται στην άριστη εξυπηρέτηση του αεροσκάφους με τοπικά προϊόντα. Μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της πτήσης θα τους σερβίρεται ντόπιο κρασί. Η λίστα κρασιών αλλάζει κάθε μήνα και έτσι προσφέρει μεγάλη ποικιλία. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά άλλα τοπικά προϊόντα του Νοτίου Τιρόλου στο πλοίο. Αυτό προσφέρεται στους επιβάτες στάνταρ – χωρίς επιπλέον χρέωση – σε κάθε πτήση SkyAlps.

Πρόγραμμα πτήσεων

Πτήσεις Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή.

Αναχώρηση από Μπολτσάνο: 14:15
Άφιξη στην Αμβέρσα: 16:15

Αναχώρηση από Αμβέρσα: 17:05
Άφιξη στο Μπολτσάνο: 18:55

Τιμές και κρατήσεις

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.antwerp-airport.com Μπορείτε να κάνετε κράτηση πτήσης μέσω της ιστοσελίδας της αεροπορικής εταιρείας: www.skyalps.com/en .

Τιμές από 164€ απλή μετάβαση (συμπεριλαμβανομένων των φόρων).