tourism today_sbcΣτον “αέρα” βρίσκεται η νέα τουριστική πλατφόρμα yallou.com. Με στόχο την προβολή της άγνωστης Ελλάδας, το yallou.com φιλοδοξεί να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες για τους ελληνικούς προορισμούς σε μία ιστοσελίδα. ‘Oπως εξηγούν στην εκπομπή Tourism Today οι συνιδρυτές του yallou.com, Αδαμάντιος Πετρίτσης και Κωνσταντίνος Χατούπης, το yallou.com σκοπεύει να αποτελέσει βασικό σημείο αναφοράς των ταξιδιωτών, καθώς θα παρέχει συγκεντρωμένες όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τον εκάστοτε προορισμό, από τις τουριστικές επιχειρήσεις, μέχρι τα ήθη, τα έθιμα, τις γιορτές και τα πανηγύρια.

Η ταχύτητα στην πληροφόρηση και η συγκέντρωση όλων των χρήσιμων πληροφοριών για τις τουριστικές περιοχές σε μια πλατφόρμα αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα της πλατφόρμας, όπως υποστηρίζουν οι συνιδρυτές της σελίδας. Παράλληλα, το yallou.com προσφέρεται και σε mobile εκδοχή προκειμένου οι τουρίστες να απευθύνονται σε αυτό απ’ οπουδήποτε, ενώ έμφαση δίδεται και στο κομμάτι της κοινωνικής δικτύωσης. Η ιστοσελίδα απευθύνεται σε Έλληνες και ξένους τουρίστες, παρέχοντας πληροφορίες στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα. Σύμφωνα με τους κ.κ. Πετρίτση και Χατούπη, οι πληροφορίες παρέχονται δωρεάν στους χρήστες, ενώ οι επιχειρήσεις μπορούν να προβληθούν στην πλατφόρμα με κάποια συνδρομή.

Τέλος, επόμενο βήμα για το yallou.com είναι να μπει στο κομμάτι των κρατήσεων και των προσφορών μέσω συνεργασίας με την travelplanet24.gr .

Στο πλαίσιο της ίδιας εκπομπής, προβάλλεται ρεπορτάζ από την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού και την ΑΝΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι η εκπομπή Tourism Today προβάλλεται από το SBC με παρουσιαστή το δημοσιογράφο Χάρη Ντιγριντάκη την Τετάρτη στις 22:30 και σε επανάληψη το Σάββατο στις 10:00 και την
Κυριακή στις 20:00.

Δείτε την εκπομπή παρακάτω: