Η κορυφαία εμπορική έκθεση της Ασίας, ITB Asia και η Ένωση Εταιρικών Ταξιδιωτικών Στελεχών (ACTE), ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας(Memorandum of Understanding).

Η εταιρική συνεργασία θα διαρκέσει από το 2020 έως το 2022. Οι δύο οργανισμοί θα συνεργαστούν στενά και θα ανταλλάξουν γνώσεις για την εταιρική κοινότητα ταξιδιών.

Σύμφωνα με τους όρους, η ACTE θα διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην προώθηση της ITB Asia και της ομάδας εκδηλώσεων σε ποιοτικούς αγοραστές και διαχειριστές εταιρικών ταξιδιών.

Το μνημόνιο θα θέσει επίσης τις βάσεις για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των δύο θεσμικών οργάνων. Για την πλαισίωση νέων πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων στον τομέα των εταιρικών αγορών.

Αυτά θα ενισχύσουν τις ευκαιρίες για τους αγοραστές και τους εκπροσώπους, να μαθαίνουν και να συνεργάζονται με τους ηγέτες της βιομηχανίας στα γεγονότα της ITB. Καθώς και να δημιουργούν ουσιαστικό διάλογο μέσω της εκπαίδευσης, της υπεράσπισης και της έρευνας για την παγκόσμια εταιρική ταξιδιωτική κοινότητα.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που εργαζόμαστε σε στενή συνεργασία με την ACTE Global, για να συνεργαστούμε με περισσότερους εταιρικούς αγοραστές και αντιπροσώπους στην ομάδα εκδηλώσεων της ITB Asia”, δήλωσε η Katrina Leung, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Berlin (Σιγκαπούρη), της εταιρείας που διοργανώνει ITB Asia.

“Συγκεκριμένα, στοχεύουμε να παρέχουμε στους εκπροσώπους της βιομηχανίας πολύτιμο εύρος και βάθος στις γνώσεις της βιομηχανίας, προωθώντας ένα υψηλότερο επίπεδο ομιλίας στον τομέα εταιρικών ταξιδιών”, συμπλήρωσε.

Ο κ. Leigh Bochicchio, Εκτελεστικός Διευθυντής της ACTE δήλωσε επίσης χαρούμενος με τη συμφωνία.

“Η διευρυμένη συνεργασία στην Ινδία και η εκτεταμένη συνεργασία μεταξύ της ITB Asia και της ACTE αναμφισβήτητα θα προωθήσουν έναν άλλο πρωτοφανή ορίζοντα στο όραμά μας για παγκόσμια εκπαίδευση στους τομείς των εταιρικών ταξιδιών και της MICE “, σχολίασε.