Νησί στις Φιλίππινες νοίκιασε η Silversea Cruises , όπου στις 10 Φεβρουαρίου φιλοξένησε ειδική εκδήλωση για περίπου 300 επιβάτες του Silver Shadow.

Οι επιβάτες που συμμετείχαν στην παγκόσμια κρουαζιέρα South Side Story 2023 της Silversea απόλαυσαν μια καθηλωτική πολιτιστική έκθεση στο νησί Καλαγκαμάν. Η εδήλωση χρειάστηκε δύο χρόνια προετοιμασίας και τη συνεργασία 500 κατοίκων της περιοχής

Οι επισκέπτες απόλαυσαν παραδοσιακή μουσική και χορό, δροσιστικά κοκτέιλ και μια μαριέντα (απογευματινό τσάι) με φιλιππινέζικες λιχουδιές, καθώς αποβιβάστηκαν από το Silver Shadow για την ημέρα των εορτασμών.

«Αυτή η μοναδική εμπειρία χρειάστηκε δύο χρόνια σχεδιασμού και προετοιμασίας και είμαστε ευγνώμονες στην τοπική κοινότητα για την ανεκτίμητη υποστήριξή της», δήλωσε ο Conrad Combrink, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Αποστολών, Προορισμού και Διαχείρισης Διαδρομών της Silversea.

«Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία στους προορισμούς, η Silversea επενδύει πολλά σε ειδικά προσαρμοσμένες εκδηλώσεις για την απόλαυση των επισκεπτών μας, συνδέοντας τους ταξιδιώτες με τους πιο σαγηνευτικούς πολιτισμούς, τις κοινότητες και τα τοπία του πλανήτη μας.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την προσφορά μας World Cruise. Ξεκλειδώνοντας μερικές από τις πιο εμπλουτισμένες εμπειρίες στον κόσμο για τους επισκέπτες, αυτά τα εκτεταμένα ταξίδια περιλαμβάνουν εμπειρίες που αναδεικνύουν καλύτερα τις πιο αυθεντικές πτυχές κάθε προορισμού.

Όχι μόνο οι επισκέπτες μας απέκτησαν βαθιά γνώση της τοπικής κουλτούρας εδώ στο νησί Καλαγκαμάν, αλλά μπορέσαμε να ωφελήσουμε την τοπική οικονομία, βοηθώντας στην ανοικοδόμηση της προβλήτας του νησιού και σε άλλες δομικές ανακαινίσεις που θα βελτιώσουν την τουριστική υποδομή του προορισμού».

«Η προστιθέμενη αξία των ειδικών εκδηλώσεων World Cruise είναι πραγματικά αυτό που ξεχωρίζει την εταιρία», δήλωσε η Barbara Muckermann, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Silversea. «Και επιφυλάσσουμε περισσότερα για τους καλεσμένους μας σε αυτό το καταπληκτικό ταξίδι 139 ημερών.