emirates1503Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, προωθεί ένα νέο κύμα ταξιδιών σε όλο τον κόσμο, στοχεύοντας στην ώθηση των πωλήσεων στο δίκτυο προορισμών της.

Η προσφορά ελκυστικών ναύλων για το δίκτυο προορισμών της Emirates ισχύει μέχρι τις 30 Απριλίου 2013 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως 20 Ιουνίου 2013 και από 1 Σεπτεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου 2013. Οι επιβάτες καλούνται να προγραμματίσουν το ταξίδι τους και να προχωρήσουν σε κράτηση, προκειμένου να απολαύσουν τις χαμηλότερες τιμές.

«Η Emirates είναι ήδη γνωστή για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας προς τιμή. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, καθιστά ακόμα πιο ελκυστικό το ταξίδι των ονείρων σας, η επίσκεψη σε ένα συγγενή ή φίλο, ή ακόμα και η εξερεύνηση μιας νέας αγοράς για επιχειρηματικούς σκοπούς», δήλωσε ο Thierry Antinori, Emirates’ Executive Vice President, Passenger Sales Worldwide.

«Καμία άλλη αεροπορική εταιρεία δεν προσφέρει τόσα προϊόντα και υπηρεσίες με την αγορά ενός και μόνο εισιτηρίου, καθώς η εταιρική στρατηγική καθορίζεται με βάση το προϊόν και την τιμή. Αυτές είναι οι κατευθυντήριες αρχές μας για ό,τι κάνουμε, επιβραβεύοντας με τις καλύτερες εκπτώσεις τους επιβάτες που θα κάνουν κράτηση έγκαιρα μέσω αυτής της συναρπαστικής προσφοράς», δήλωσε ο κ. Antinori.

Οι επιβάτες που αναχωρούν από Αθήνα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε προορισμούς του δικτύου της Emirates με τιμές που ξεκινούν από €490. Οι καλύτερες διαθέσιμες προσφορές* της Emirates για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από Αθήνα, ακολουθούν:

Κέιπ Τάουν από €677
Γιοχάνεσμπουργκ από €677
Μελβούρνη από €1.192
Σιγκαπούρη από €740
Σεούλ από €738
Οσάκα από €819
Τόκυο (Ναρίτα) από €818
Μάλε (Μαλδίβες) από €755
Δελχί από €632
Μουμπάι από €597

* Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν όλες τις χρεώσεις και τους φόρους και υπόκεινται στη διαθεσιμότητα.