Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή Smartphones, με αφορμή την προώθηση του  HTC Sensation  XE with Beats Audio, διοργανώνει έναν πρωτότυπο μουσικό διαγωνισμό μέσα από τη σελίδα της στο Facebook.

Συγκεκριμένα, μέσω της εφαρμογής που δημιούργησε η HTC στο Facebook κάθε φίλος της μουσικής καλείται να ολοκληρώσει επιτυχώς 25 αποστολές με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία μιας μουσικής συλλογής, την αναπαράσταση ενός αγαπημένου εξώφυλλου δίσκου κ.λπ..

Όσο περισσότερα βήματα ολοκληρώσουν οι συμμετέχοντες ανταμείβονται με το δικαίωμα συμμετοχής σε κληρώσεις με περισσότερα δώρα ενώ το μεγάλο βραβείο αποτελεί το HTC Sensation XE με ακουστικά Beats Audio και ελεύθερη είσοδο με τραπέζι για 6 άτομα σε Club – Μουσική σκηνή της Αθήνας.

Η καμπάνια «25 βήματα για να γίνεις θρύλος της μουσικής» θα πραγματοποιείται σε 14 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική και είναι ένα κομμάτι της καμπάνιας για το Smartphone HTC Sensation  XΕ με ακουστικά Beats Audiο.

Γίνε λοιπόν ο επόμενος μουσικός θρύλος μόνο με 25 βήματα!

Ανδρέας Αλειφέρης