Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η TUI Airways, σημείωσε μεγάλες καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων το περασμένο Σαββατοκύριακο από το Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω «σημαντικών διακοπών λειτουργίας».

Τα προβλήματα του Σαββατοκύριακου είναι συνέχεια στις μεγάλες καθυστερήσεις πτήσεων της TUI την περασμένη εβδομάδα και των 200 ​​ακυρωμένων δρομολογίων της EasyJet ακυρώθηκαν την περασμένη Πέμπτη λόγω βλάβης συστημάτων πληροφορικής.

Η EasyJet ανακοίνωσε ότι διακόπτει περίπου 240 πτήσεις από το αεροδρόμιο Γκάτγουικ σε διάστημα δέκα ημερών από τις 28 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου, λόγω προβλημάτων που επηρεάζουν τις λειτουργίες.

Δύο πτήσεις της TUI Airways από/προς Μάντσεστερ-Αττάλεια παρουσίασαν καθυστερήσεις, χθες Κυριακή.
Η αναχώρηση από το Μάντσεστερ προς τον τουρκικό προορισμό αναβλήθηκε από τις 16:55 χθες το απόγευμα έως τις 6:30 π.μ. σήμερα το πρωί Δευτέρα 30 Μαΐου.

Η εταιρεία ανέφερε επίσης καθυστερήσεις στις πτήσεις του Μάντσεστερ την Κυριακή προς/από Ηράκλειο και καθυστέρηση άνω των οκτώ ωρών πτήσεων από το Γκάτγουικ προς την Κω και άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Η TUI Airways, ανέφερε επίσης δέκα πτήσεις που ακυρώθηκαν το Σάββατο και μία την Κυριακή.

Οι πτήσεις που επηρεάστηκαν το Σάββατο περιελάμβαναν δύο από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ και άλλες από το Μπέρμιγχαμ, το Γκάτγουικ, το Μάντσεστερ, το Στάνστεντ, το Κάρντιφ, τη Γλασκώβη και το Κορκ συν μια πτήση Μπρίστολ-Σαρμ ελ Σέιχ την Κυριακή.