Υψηλής εμβέλειας συμμετοχές από την αραβική τουριστική αγορά και κορυφαίες συναντήσεις προμηνύονται για τους Έλληνες συμμετέχοντες της εκδήλωσης Greek Luxury Tourism & Gastronomy Workshop 2022, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Fairmont στο Ντουμπάι την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022.

Με δεδομένες τις ευνοϊκές προοπτικές που διαφαίνονται για την χώρα μας -αναφορικά με την αραβική τουριστική αγορά οι οποίες συνηγορούν ακόμη και σε διπλασιασμό των Αράβων τουριστών που πρόκειται να επισκεφτούν την χώρα μας το 2022- οι επιχειρήσεις και φορείς του ελληνικού τουριστικού κλάδου προσβλέπουν με την συμμετοχή τους στο Greek Luxury Tourism & Gastronomy Workshop 2022, στην προσέλκυση υψηλού εισοδηματικού προφίλ τουριστών.

Επισημαίνεται ότι, η χρονική στιγμή που πραγματοποιείται η εκδήλωση, δημιουργεί σημαντικό πλεονέκτημα για τους συμμετέχοντες, λόγω της παράλληλης διενέργειας της Arabian Travel Market η οποία βρίσκεται από σήμερα σε πλήρη εξέλιξη, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους για τη διενέργεια σημαντικών συναντήσεων με στόχο το κλείσιμο συμφωνιών.

Το Greek Luxury Tourism & Gastronomy Workshop 2022, στο Ντουμπάι -με αιχμή την αραβική αγορά, έχει ως στόχο την αγορά του τουρισμού πολυτελείας και αποτελεί ένα ακόμη βήμα της Tourism Media & Events, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Greek Tourism & Gastronomy Workshops 2022 που διοργανώνει σε αγορές στόχους για την Ελλάδα στο εξωτερικό.

H εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Ελληνικής Πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στο Αμπού Ντάμπι και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Συμμετέχουν 120 τουριστικοί πράκτορες από τα ΗΑΕ αλλά και από τη Σαουδική Αραβία και το Κουβέιτ.

Τιμώμενη Περιφέρεια είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Χορηγοί είναι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η Mideast Travel Worldwide και το Ελληνικό Πρωινό, πρωτοβουλία του ΞΕΕ.

Η εκδήλωση πέραν των B2B συναντήσεων περιλαμβάνει παρουσιάσεις προορισμών και φορέων, ενώ δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες η έτι περαιτέρω δικτύωση κατά την διάρκεια cocktail που θα ακολουθήσει μετά το πέρας των συναντήσεων.

Οι επόμενες εκδηλώσεις για την προώθηση του τουρισμού πολυτελείας της Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν, στο Κατάρ 18 Μαΐου 2022, στο Άμστερνταμ Οκτώβριο του 2022 και στις Η.Π.Α. 14-16 Νοεμβρίου 2022, ενώ έχει προγραμματιστεί και εκδήλωση στην Βαρσοβία αρχές Δεκεμβρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 7295620.