Η Marriott International, Inc. ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Four Points Express από τη Sheraton, σχεδιασμένο για το τμήμα μεσαίας κλίμακας.

Η νέα μάρκα μεσαίας κλίμακας φιλική προς τις μετατροπές έχει αναπτυχθεί για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Αυτή η νέα μάρκα είναι μια απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για αξιόπιστα αλλά οικονομικά καταλύματα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Σε συμφωνία με την προσέγγιση της εταιρείας για την κάλυψη των αναγκών των επισκεπτών με τοπικά σχετικά προϊόντα διαμονής για κάθε σκοπό διαμονής, η ανακοίνωση ακολουθεί την πρόσφατη μετακίνηση της εταιρείας στον οικονομικό χώρο μεσαίας κλίμακας με το City Express by Marriott στην Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική και την ανακοίνωση των σχεδίων της για το StudioRes στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Η Four Points Express από τη Sheraton θα προσφέρει στους καταναλωτές που έχουν επίγνωση της αξίας τους μια απρόσκοπτη εμπειρία ξενοδοχείου σε μια βολική τοποθεσία, με αρχές αξιοπιστίας, απλότητας και αξίας τόσο στη σχεδίαση όσο και στην εμπειρία των επισκεπτών.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τροφοδοτούμε τη μεσαία κλίμακα της Marriott International με την κυκλοφορία του Four Points Express από τη Sheraton. Αυτή η νέα επωνυμία έχει μελετηθεί, σχεδιαστεί και τοπικά προσαρμοστεί για να προσφέρει στους ταξιδιώτες μεσαίας κλίμακας τα βασικά στοιχεία μιας διαμονής που ικανοποιεί κάθε σκοπό ταξιδιού στη σωστή τιμή», δήλωσε ο Satya Anand, Πρόεδρος Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA), Marriott International.

«Η Midscale είναι ένα ανθεκτικό τμήμα της βιομηχανίας που αντιπροσωπεύει επί του παρόντος σχεδόν 1,2 εκατομμύρια δωμάτια στην EMEA και το 68% αυτών των δωματίων δεν είναι επώνυμα. Η Four Points Express θα προσφέρει στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων την ευκαιρία να επωφεληθούν από τα ισχυρά συστήματα διανομής της Marriott International και το βραβευμένο πρόγραμμα επιβράβευσης Marriott Bonvoy, με μια προσιτή ευκαιρία μετατροπής, προσφέροντας ανταγωνιστικούς όρους και ένα ελαφρύ λειτουργικό μοντέλο σχεδιασμού».

Η Four Points Express θα προσφέρει στους επισκέπτες την αυθεντική, φιλική εξυπηρέτηση για τις οποίες είναι γνωστές οι μάρκες της Marriott International. Οι ταξιδιώτες μεσαίας κλίμακας είναι πρακτικοί σχεδιαστές που δίνουν προτεραιότητα σε στοιχεία που κάνουν αβίαστα τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα ταξίδια αναψυχής. Η μάρκα θα αντιμετωπίσει αυτές τις βασικές αρχές με μεγάλη σημασία παρέχοντας καθαρά, άνετα δωμάτια, πρωινό και δωρεάν Wi-Fi, προσφέροντας μια αποτελεσματική και χαλαρωτική εμπειρία σε προσιτή τιμή.

Τα ξενοδοχεία Four Points Express θα προσφέρουν σχεδιαστικές υπογραφές που παρέχουν χαρακτήρα και μια αναγνωρίσιμη, τοπική αισθητική. Η επωνυμία έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επισκεπτών και το μοντέλο αποδοτικού κόστους έχει σκοπό να παρέχει μια αποτελεσματική στρατηγική τιμολόγησης για τους ιδιοκτήτες και να συμβάλλει στην ουσιαστική ανάπτυξη της Marriott International.

Το πρώτο ξενοδοχείο στο Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται να ανοίξει σε προνομιακή τοποθεσία στο κεντρικό Λονδίνο, λιγότερο από 500 μέτρα από το σταθμό Euston και ένα χιλιόμετρο από το Kings Cross και το St Pancras International. Το Four Points Express by Sheraton London Euston αναμένεται να ανοίξει το 2024 με 201 δωμάτια μετά από σημαντική ανακαίνιση του σημερινού καταλύματος. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει μια ιδανική τοποθεσία για τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας τεχνολογίας στο Kings Cross, το Βρετανικό Μουσείο και εύκολη πρόσβαση στις εμπορικές και θεατρικές περιοχές του Λονδίνου, καθώς και σε πολλά τουριστικά αξιοθέατα.

Στην Τουρκία, δύο ξενοδοχεία Four Points Express έχουν υπογραφεί στην Αττάλεια και την Προύσα. Το Four Points Express by Sheraton Antalya Lara σχεδιάζει να προσφέρει 52 δωμάτια μετά την αναμενόμενη μετατροπή του στα τέλη του 2023. Η γειτονιά του Çağlayan έχει φανταστικές συνδέσεις τόσο με το κέντρο της πόλης όσο και με το αεροδρόμιο, ενώ επωφελείται από την κοντινή απόσταση από τη θάλασσα. Στην Προύσα, το Four Points Express by Sheraton Bursa Nilüfer θα προσφέρει στους επισκέπτες μια βολική τοποθεσία κοντά στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Προύσα, την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη.

Το Four Points Express θα είναι μέρος της βραβευμένης πλατφόρμας αφοσίωσης Marriott Bonvoy της εταιρείας με πάνω από 186 εκατομμύρια μέλη. Θα αξιοποιήσει τις ισχυρές ψηφιακές πλατφόρμες της Marriott, όπως το Marriott.com και την εφαρμογή για κινητά Marriott Bonvoy, για τη δημιουργία άμεσων κρατήσεων.