Σύνταξη: tourismtoday.gr

Την επόμενη γενιά της πλατφόρμας της -με μια απλούστερη, πιο διαισθητική εμπειρία για τα ξενοδοχεία- παρουσίασε η SiteMinder.

Η πλατφόρμα επόμενης γενιάς βάζει τα ξενοδοχεία στο επίκεντρο του οικοσυστήματος και ανοίγει την πρόσβαση τους στον κόσμο του διαδικτυακού εμπορίου.
Θα καταστήσει την απλή, σύγχρονη τεχνολογία άμεσα διαθέσιμη σε ένα εκατομμύριο ξενοδοχεία στον κόσμο.
Στόχος της είναι να μετατρέψει μια από τις λιγότερο ψηφιοποιημένες και πιο κατακερματισμένες βιομηχανίες, σε ηγέτη στο ολιστικό εμπόριο.

Το λανσάρισμα είναι στο πλαίσιο της αλλαγής που η SiteMinder προσδιορίζει ως τη μακροοικονομική προσπάθεια «τεχνολογίας των ξενοδοχείων».

Τι περιλαμβάνει η πλατφόρμα επόμενης γενιάς της SiteMinder

  • Ενσωματώσεις σε άμεσα και έμμεσα κανάλια, με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τις συμπεριφορές πελατών και της αγοράς και την επιχειρηματική απόδοση ενός ξενοδοχείου, για την υποστήριξη ισορροπημένων στρατηγικών διανομής.
  • Λύσεις ιστοτόπων ξενοδοχείων και υπηρεσίες ζήτησης με ενσωματώσεις σε εφαρμογές που μαζί δημιουργούν επωνυμίες ξενοδοχείων, αυξάνουν τις μετατροπές και βελτιώνουν τις εμπειρίες των επισκεπτών.
  • Μια νέα διεπαφή χρήστη με βαθύτερη, κεντρική αναφορά που παρέχει συλλογικά μια ολιστική άποψη της εργαλειοθήκης εμπορίου ενός ξενοδοχείου. Αυτό θα επιτρέπει στα ξενοδοχεία να κάνουν επιλογές σχετικά με τις λύσεις που χρειάζονται χωρίς καμία σημαντική τριβή.
  • Ενσωματώσεις στο λογισμικό και ειδικούς ξενοδοχείων με την υψηλότερη κατάταξη παγκοσμίως, καθώς και πληρωμές από τους επισκέπτες -συμπεριλαμβανομένων αυτοματοποιημένων- που θα επιτρέπει στα ξενοδοχεία να τις επικυρώνουν και να τις προγραμματίζουν εκ των προτέρω .

«​​Η κυκλοφορία της πλατφόρμας επόμενης γενιάς του SiteMinder είναι η παντοδυναμία της ξενοδοχειακής τεχνολογίας, η οποία έχει επίκεντρο τους ξενοδόχους, σχολίασε ο Sankar Narayan, διευθύνων σύμβουλος της SiteMinder.

Περισσότερο από τη συγκέντρωση διαφορετικών προϊόντων, έχει να κάνει με το ότι δίνει την δυνατότητα στην παγκόσμια ξενοδοχειακή βιομηχανία να αποκομίσει τα οφέλη από τη συνένωση ολόκληρων πλατφορμών και οικοσυστημάτων.

Δίνουμε προτεραιότητα στις προσδοκίες των επισκεπτών του ξενοδοχείου με ανταπόκριση 24/7, άνεση και εξατομίκευση.
Με την πλατφόρμα της SiteMinder, οι ξενοδόχοι μπορούν να συμμετέχουν ενεργά, σε μια εποχή που δεν πτοείται από την αλλαγή, αλλά την καλωσορίζει και την αγκαλιάζει».