Η Swiss Federal Railways (SBB) ξεκίνησε μια νέα σιδηροδρομική υπηρεσία «Airtrain» μεταξύ του κεντρικού σταθμού Cornavin της Γενεύης και του αεροδρομίου της Ζυρίχης.

Η νέα υπηρεσία Airtrain προορίζεται να συμπληρώσει τις υπάρχουσες αεροπορικές υπηρεσίες μεταξύ των αεροδρομίων της Γενεύης και της Ζυρίχης, για να συνεχίσει να παρέχει στους πολίτες της Δυτικής Ελβετίας τις καλύτερες δυνατές συνδέσεις με τις διηπειρωτικές και ευρωπαϊκές αεροπορικές υπηρεσίες.

Το νέο πρόγραμμα Airtrain είναι το τρίτο του είδους του: παρόμοιες υπηρεσίες προσφέρονται ήδη σε πελάτες της SWISS στα σιδηροδρομικά δρομολόγια του Αεροδρομίου Βασιλείας-Ζυρίχης και του Αεροδρομίου Λουγκάνο-Ζυρίχη.

«Η διατήρηση της Δυτικής Ελβετίας στενά συνδεδεμένη με το παγκόσμιο δίκτυο πτήσεων με βάση τη Ζυρίχη είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της SWISS Thomas Klühr . «Κατά την επέκταση αυτών των υπηρεσιών Airtrain στη Γενεύη, προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμη περισσότερες επιλογές στο σχεδιασμό των ταξιδιών τους με τη SWISS. Αντιμετωπίζουμε επίσης την αυξανόμενη ζήτηση μεταξύ των επισκεπτών μας για μεγαλύτερη δυνατότητα συνδυασμού των επιλογών αεροπορικών και σιδηροδρομικών ταξιδιών τους. ”

Τα νέα δρομολόγια Airtrain μεταξύ της Γενεύης Cornavin και του αεροδρομίου της Ζυρίχης προσφέρουν στους ταξιδιώτες SWISS έως και δέκα τρένα SBB την ημέρα σε κάθε κατεύθυνση, το οποίο παρέχει ουσιαστικά περισσότερες επιλογές και ευελιξία από τις τέσσερις καθημερινές πτήσεις της Γενεύης-Ζυρίχης που μέχρι σήμερα έχει λειτουργήσει η SWISS. Οι πρόσθετες επιλογές θα εξασφαλίσουν ευνοϊκές συνδέσεις στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης προς και από όλες τις βασικές πτήσεις SWISS. Το Airtrain είναι επίσης διαθέσιμο για ταξιδιώτες σε πτήσεις Edelweiss SWISS-codeshare και μπορείτε να κάνετε κράτηση τώρα μέσω swiss.com ή οποιουδήποτε ταξιδιωτικού γραφείου.