Κατά την έναρξη του καλοκαιρινού προγράμματος πτήσεων του 2022, η ITA Airways θα ξεκινήσει προγραμματισμένες πτήσεις από το αεροδρόμιο του Αμβούργου για πρώτη φορά: από τις 27 Μαρτίου 2022, ο διάδοχος της Alitalia θα συνδέει την πόλη της Χανσεατικής με το Μιλάνο Linate σε καθημερινή βάση.

Το δεύτερο μεγαλύτερο εμπορικό αεροδρόμιο του Μιλάνου εντυπωσιάζει με την κοντινή του απόσταση από την πόλη, η οποία είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Το κέντρο του Μιλάνου απέχει μόνο περίπου 8 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο. Μπορείτε πλέον να κάνετε κράτηση εισιτηρίων στο www.itaspa.com και σε ταξιδιωτικά γραφεία.

« Το αεροδρόμιο του Αμβούργου καλωσορίζει θερμά την ITA Airways. Οι επιβάτες μας μπορούν να φτάσουν στο κέντρο του Μιλάνου γρήγορα και άνετα μέσω του αεροδρομίου της πόλης Linate του Μιλάνου, και ιδιαίτερα οι επαγγελματίες ταξιδιώτες εκτιμούν την καλή τοποθεσία », λέει ο Dirk Behrens, Επικεφαλής Αεροπορίας στο αεροδρόμιο του Αμβούργου.

Καθημερινές πτήσεις προς το κέντρο του Μιλάνου

Οι πτήσεις της ITA Airways απογειώνονται καθημερινά στις 12:20 στο Milan Linate και προσγειώνονται στο Αμβούργο στις 14:00 μετά από λίγο λιγότερο από δύο ώρες. Η σύνδεση αναχωρεί από το Αμβούργο στις 14:50, με προσγείωση στις 4:30 στο Milan Linate. Το δρομολόγιο εξυπηρετείται με αεροσκάφη Airbus A319 και A320.

Η ITA Airways είναι η νέα εθνική αεροπορική εταιρεία της Ιταλίας από τον Οκτώβριο του 2021. Η ITA Airways προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εσωτερικών και διεθνών προορισμών με δύο κόμβους στην Ιταλία: τη Ρώμη Fiumicino για διηπειρωτικές πτήσεις και το Milan Linate για ευρωπαϊκούς προορισμούς και μετέπειτα πτήσεις εντός Ιταλίας. Η εστίαση είναι στους ταξιδιώτες διακοπών και επαγγελματίες. Η αεροπορική εταιρεία βασίζεται σε έναν σύγχρονο στόλο Airbus των τύπων A319, A320 και A330. Μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων στο www.itaspa.com και σε ταξιδιωτικά γραφεία.