Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Accor συνεχίζει να επεκτείνει το αποτύπωμα της στη Βόρεια Αμερική με μια σειρά από ανοίγματα και ανακαινίσεις το 2021 που αναμένεται να προσελκύσουν ταξιδιώτες.

Στο επίκεντρο αυτής της χρονιάς θα είναι το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του Fairmont Century Plaza.
Ενός εμβληματικού ακινήτου που σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Minoru Yamasaki.

Ορισμένα έργα ανακαίνισης έχουν επίσης προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν το 2021, όπως το Fairmont Olympic Hotel στο Σιάτλ, το Fairmont Chateau Whistler και το Fairmont San José.

Ο παγκόσμιος αγωγός της Accor περιλαμβάνει περισσότερα από 208.000 δωμάτια σε 1.192 ξενοδοχεία.

Τα μεγάλα ανοίγματα του 2021 στη Βόρεια Αμερική

  • Fairmont Century Plaza (Άνοιξη 2021) – Το εμβληματικό ξενοδοχείο του Century City θα αναδειχθεί ως ένα πλήρως ανανεωμένο ορόσημο για την πόλη του Λος Άντζελες.
  • SLS Cancun Hotel & Residences (Φεβρουάριος 2021) – Το 6ο ξενοδοχείο SLS και το πρώτο SLS στο Μεξικό, το SLS Cancun Hotel & Residences πρόκειται να κάνει το μεγάλο του ντεμπούτο με 45 σουίτες και 130 οικιστικές μονάδες.
  • SLS Harbour Beach Residences (β’ τρίμηνο 2021) – Ο πολυτελής, παραθαλάσσιος πύργος κατοικιών έχει σχεδιαστεί από τον Piero Lissoni και προσφέρει 121 κατοικίες 1 έως 4 υπνοδωματίων με ιδιωτική πρόσβαση σε ασανσέρ και θέα από το δάπεδο μέχρι την οροφή τη μαρίνα και την Καραϊβική Θάλασσα.
  • Novotel Mexico City Toreo (Άνοιξη 2021) – Η Accor θα υποδεχτεί το τρίτο Novotel της στο Μεξικό, μετά τις Novotel Monterrey Valle και Novotel Mexico City Santa Fe.
    Το ξενοδοχείο Mexico City βρίσκεται στη γειτονιά Naucalpan de Juarez, προσφέρει 168 δωμάτια και μεταξύ άλλων ένα εστιατόριο με μεσογειακές γεύσεις.
  • Novotel Insurgentes WTC – Πόλη του Μεξικού (τέλη 2021) – Το τέταρτο Novotel που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Μεξικό.
    Θα βρίσκεται δίπλα σε ένα από τα πιο σημαντικά επιχειρηματικά κέντρα σε εθνικό επίπεδο, το World Trade Center, το οποίο πριν από το COVID-19 έλαβε περίπου τέσσερα εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο και όπου πραγματοποιούνται περισσότερες από χίλιες εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις.
    Το κατάλυμα διαθέτει 106 δωμάτια με καινοτόμο σχεδιασμό. Επιπλέον, το ξενοδοχείο θα έχει μια νέα ιδέα για εστιατόρια ανοιχτής κουζίνας.