Nέα γαστρονομική πρόταση από το εστιατόριο Tudor Hall .

Το εστιατόριο στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου King George σας προτείνει να γευτείτε δροσιστικά και ελαφριά πιάτα, όπως ταρτάρ από μοσχαρίσιο φιλέτο με χαβιάρι μπαλσάμικο ή ταρτάρ τόνου με ψητά παντζάρια και κρέμα ‘wasabi’.

Ειδικότερα τα νέα πιάτα:

  • Ταρτάρ από µοσχαρίσιο φιλέτο µε χαβιάρι µπαλσάµικο
  • Ταρτάρ σολοµού µε σόγια και ‘wakame’
  • Ταρτάρ από λαυράκι µε εσπεριδοειδή και φρέσκο κόλιανδρο
  •  Ταρτάρ τόνου µε ψητά παντζάρια και κρέµα ‘wasabi’