Με έμφαση στα αγνά και φρέσκα υλικά, το εστιατόριο Tudor Hall επανέρχεται με μια νέα γαστρονομική πρόταση.
Ετοίμασε ένα πρωτότυπο μενού με τίτλο «Tudor goes raw» και πιάτα χωρίς θερμική επεξεργασία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να γευτούμε όστρακα, ψάρια και κρέατα στην αυθεντική τους μορφή. Πρόκειται για συνταγές εκτελεσμένες με τα πιο φρέσκα υλικά που η γεύση τους σίγουρα θα σας εκπλήξει.
Το εστιατόριο στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου King George σας προσκαλεί να γευτείτε δροσιστικά και ελαφριά πιάτα, όπως στρείδια στο πάγο με λεμόνι ή αιγαιοπελαγίτικο λαυράκι καρπάτσιο με ντομάτα, μαντζουράνα και ελιές. Για τους γαστρονόμους, ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου συμπεριλαμβάνει στο μενού ‘beef’ καρπάτσιο με βινεγκρέτ τρούφας, αλλά και ‘steak’ ταρτάρ με πατάτες τηγανητές.
Ο επίλογος του μενού, φυσικά ταιριάζει απόλυτα με την διατροφική του φιλοσοφία, κλείνοντας το γεύμα/δείπνο με μία λεπτή γεύση, όπως το καρπάτσιο ανανά με κρέμα λευκής σοκολάτας, μοσχολέμονο και σορμπέ μάνγκο με δυόσμο, αλλά και μαριναρισμένες φράουλες σε σιρόπι βανίλιας με ξύδι ‘xeres’, στρόιζελ αμυγδάλου και σορμπέ γιαούρτι.
Το ξενοδοχείο King George, του οποίου τον έλεγχο έχει η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., θα διαχειρίζεται επίσης η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. Η Starwood είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1,162 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 171.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της όπως οι St. Regis®, The Luxury Collection®, W®, , Westin®, Le Méridien®, Sheraton®, Four Points® by Sheraton, Aloft®, ElementSM και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.starwoodhotels.com.