Δυναμικά ξεκίνησε η καινούργια σεζόν για το ξενοδοχείο Nana Beach του Ομίλου Καράτζη με μία διάκριση για το εστιατόριο Zorbas και μια νέα είσοδο στον γαστρονομικό χάρτη του ξενοδοχείου, την άφιξη του εστιατορίου Nami.
Με περισσότερα από 30 χρόνια λειτουργίας και με επισκέπτες που συνεχώς επιστρέφουν, το ξενοδοχείο Nana Beach δεν σταματά να αναζητά τρόπους για ακόμα πιο φιλόξενες εμπειρίες που προβάλλουν την κρητική παράδοση. Η νέα διάκριση του ξενοδοχείου έρχεται για το πρόσφατα ανακαινισμένο εστιατόριο Zorbas που έλαβε την πιστοποίηση του σήματος της Κρητικής Κουζίνας. Πιστό στην αγάπη για την Κρήτη αλλά και την κουζίνα του τόπου, που έχει αναγνωριστεί διεθνώς για τη νοστιμιά αλλά και τις ευεργετικές της ιδιότητες, το εστιατόριο Zorbas επιμένει στις ελληνικές γεύσεις και στην ανάδειξή τους μέσα από τη χρήση ντόπιων πρώτων υλών εξαιρετικής ποιότητας που μεταμορφώνονται σε πιάτα πρεσβευτές της κρητικής φιλοξενίας.
Στην πληθώρα των εστιατορίων του ξενοδοχείο Nana Beach φέτος προστέθηκε ένα ακόμη “παιδί” του ξενοδοχείου, το Nami. Το νέο a la carte εστιατόριο σερβίρει ασιατικές γεύσεις και έχει πάρει το όνομά του από τη θάλασσα, καθώς nami σημαίνει κύμα. Οι γεύσεις της Άπω Ανατολής θα συνεπάρουν τους επισκέπτες του ξενοδοχείου Nana Beach που θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και αυτό το είδος κουζίνας, πέραν της ελληνικής που κυριαρχεί στα εστιατόρια του ξενοδοχείου, αλλά και τις ιταλικής που σερβίρεται στο εστιατόριο Firenze. Στο Poseidon πρωταγωνιστής είναι πάντα το ψάρι, με την πιο φρέσκια πρώτη ύλη να έρχεται από τα νερά της Κρήτης. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν ποικιλία γευστικών προτάσεων δημιουργημένων μέσα από τη ματιά των Λευτέρη Λάζαρου και Λευτέρη Σουλτάτου, οι οποίοι επιμελούνται για ακόμη μία χρονιά τα μενού των εστιατορίων του ξενοδοχείου. Οι δύο έμπειροι και διακεκριμένοι chefs συνθέτουν μοναδικές επιλογές που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.
Το Nana Beach συνεχίζει για περισσότερο από 30 χρόνια να προσφέρει την αυθεντική κρητική φιλοξενία με κάθε τρόπο και η γαστρονομία δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί σημαντικό κομμάτι της, αφήνοντας πάντα την πιο γλυκιά γεύση στους φίλους του ξενοδοχείου.