Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hilton στοχεύει στην ταξιδιωτική αγορά «εργατικού δυναμικού». Ετοιμάζει τα νέα διαμερίσματα παρατεταμένης διαμονής Project H3, για όσους κάνουν συχνά κράτηση για διαμονή 20 ή περισσότερων διανυκτερεύσεων.

Απευθύνονται σε ταξιδιώτες χαμηλότερης μεσαίας κλίμακας, όπως νοσοκόμες και στρατιωτικό προσωπικό. Είναι ιδανικά για μετεγκατάσταση εργατικού δυναμικού που αναζητά μια αξιόπιστη οικιακή βάση.

Σύμφωνα με την Hilton θα σχεδιαστούν για να προσφέρουν μια «αξιόπιστη και σταθερή βάση για τη μακροχρόνια διαμονή».

Το Project H3 θα “ταράξει τα νερά” στην κατηγορία του

Όπως υπογραμμίζει η αλυσίδα φιλοξενίας «το Project H3 θα “ταράξει τα νερά” στην κατηγορία του.

Παράλληλα θα επιτρέψει στο Hilton να παρέχει καλύτερα αξιόπιστη και φιλική εξυπηρέτηση σε όσους βρίσκονται σε αυτό για μακροχρόνια διαμονή».

Στόχος η εξυπηρέτηση οποιουδήποτε επισκέπτη, οπουδήποτε στον κόσμο

«Σκοπεύουμε να εξυπηρετήσουμε οποιονδήποτε επισκέπτη, οπουδήποτε στον κόσμο, για οποιαδήποτε ταξιδιωτική ανάγκη έχει, δήλωσε Chris Nassetta, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος σε Hilton.

Η νέα μάρκα αντιπροσωπεύει μεγάλη ευκαιρία να αναπτύξουμε το χαρτοφυλάκιο μας παρέχοντας αξιόπιστη και φιλική εξυπηρέτηση που περιμένουν οι πελάτες από το Hilton».

Σχεδίαση

Τα σχεδιαστικά στοιχεία θα προσφέρουν βασικές ανέσεις με ζεστό, άνετο αλλά και μοντέρνο τρόπο.

Οι επισκέπτες καλωσορίζονται από το φιλόξενο εξωτερικό του ξενοδοχείου. Αυτό είναι σχεδιασμένο με ζεστούς τόνους ξύλου και μια μοντέρνα παλέτα εμπνευσμένη από αγροικίες με ελαφριές βιομηχανικές πινελιές.

Οι αυλές θα είναι εξοπλισμένες με ψησταριές, κοινόχρηστο τζάκι και άνετα καθίσματα.

Σε στυλ διαμερίσματος

Οι σουίτες θα διαθέτουν προσαρμόσιμη διάταξη με τέσσερις ξεχωριστούς χώρους για ξεκούραση, εργασία, μαγειρική και ανανέωση, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ άνεσης και λειτουργικότητας.

Θα υπάρχει επίσης άφθονος αποθηκευτικός χώρος, αποτελεσματικός σχεδιασμός ντουλάπας και κινητά έπιπλα πολλαπλών χρήσεων. Αυτά θα επιτρέπουν την απρόσκοπτη απόλαυση του χώρου τόσο ως εργασίας όσο και ως ξεκούρασης.

Θα υπάρχει επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο πλήρους μεγέθους, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων και εστίες μαγειρέματος.

Νέα εμπειρία στο λόμπι

Το Hilton έχει αναβαθμίσει την εμπειρία παρατεταμένης διαμονής επισκεπτών με αυτό που αποκαλεί «υπερ-λειτουργικό λόμπι» και ονομάζεται The Hive.

Είναι σχεδιασμένο για να είναι φιλικό και λειτουργικό για τους επισκέπτες. Το λόμπι Hive συνδέεται από τη ρεσεψιόν μέχρι το γυμναστήριο, το πλυντήριο και το κατάστημα λιανικής.

Δημιουργεί έτσι ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον για τους επισκέπτες που είτε θέλουν να πιουν ένα καφέ, είτε να γυμναστούν είτε να ξεκινήσουν το πλύσιμο των ρούχων τους.

Δείτε το βίντεο με τα νέα διαμερίσματα παρατεταμένης διαμονής της Hilton