Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο Όμιλος Sani/Ikos όρισε την Alana van der Merwe ως υπεύθυνη πωλήσεων στο γραφείο του σε Ηνωμένο Βασίλειο με στόχο να αυξήσει την υποστήριξη στη συγκεκριμένη αγορά και να αναπτύξει τις εμπορικές σχέσεις.

Η νέα διευθύντρια ξεκινά το νέο της ρόλο στα πολυτελή brand φιλοξενίας Sani Resort και Ikos Resorts στις 4 Δεκεμβρίου. Θα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και την ενίσχυση των σχέσεων με τους πράκτορες και τους συνεργάτες tour operator.

Η Η Alana van der Merwe επιστρέφει στην ταξιδιωτική βιομηχανία μετά τον πρόσφατο ρόλο της ως project manager στο πρακτορείο εκδηλώσεων Inconnection. Πριν από αυτό εργαζόταν στην ομάδα πωλήσεων της εταιρείας Carrier.

Ο Lee Barker, περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ, δήλωσε πώς «η Alana είναι μια συναρπαστική προσθήκη στην ομάδα μας και έχει άριστη γνώση για τα luxury ταξίδια. Καθώς οι επωνυμίες μας συνεχίζουν να αναπτύσσονται και να παραμένουν στην πρώτη γραμμή των πολυτελών ταξιδιών, θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη συνέχιση της ανάπτυξης των ισχυρών μας σχέσεων με το εμπόριο».