ryanair1212Με δύο νέους προορισμούς, τη Ρώμη (Ciampino) και τις Βρυξέλλες (Charleroi) συνδέει την Αθήνα η Ryanair στο χειμερινό της πρόγραμμα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Σύμφωνα με τη Ryanair, οι νέες αυτές συνδέσεις θα αποφέρουν πάνω από 1.4 εκατ. επιβάτες τον χρόνο και θα δημιουργήσουν 1.400 θέσεις εργασίας στον ευρύτερο τομέα, στον αερολιμένα της Αθήνας.

Επιπλέον καθημερινές πτήσεις προστίθενται προς Λονδίνο και Θεσσαλονίκη αυτό το χειμώνα. Το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair θα αποφέρει:
2 Νέους προορισμούς : Βρυξέλες Charleroi & Ρώμη Ciampino
Αύξηση 100% προς Λονδίνο (4 αναχωρήσεις ημερησίως)
Αύξηση 20% προς Θεσσαλονίκη (6 αναχωρήσεις ημερησίως)
8 Στο Σύνολο προορισμούς από την Αθήνα
222 εβδομαδιαίες διαδρομές
1 επιπλέον αεροσκάφος βάσης (3 στο σύνολο)
Πάνω από 1.4 εκ Επιβάτες στην Αθήνα τον χρόνο

Δημιουργία πάνω από 1.400 θέσεων εργασίας στον ευρύτερο τομέα, στον αερολιμένα της Αθήνας

Επιπλέον, η Ryanair παρουσίασε τη νέα ελληνική ιστοσελίδα της Ryanair, η οποία θα καταστήσει ακόμη πιο εύκολο για τους Έλληνες καταναλωτές και τους επισκέπτες να κλείσουν φθηνά αεροπορικά εισιτήρια στην ιστοσελίδα www.ryanair.com/gr. Η νέα ελληνική ιστοσελίδα της Ryanair περιλαμβάνει μια εφαρμογή «Ανεύρεση Ναύλων», όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν και να κλείσουν τις χαμηλότερες τιμές ανά ναύλο, διαδρομή και την περίοδο του ταξιδιού. Επίσης, μπορούν να μοιραστούν αυτά τα αεροπορικά εισιτήρια με τους φίλους και την οικογένειά τους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, μέσω της υπηρεσίας «Μοιραστείτε το Ναύλο» .

Η Ryanair γιορτάζει την ανακοίνωση του χειμερινού της προγράμματος από την Αθήνα για το 2014 και τους 2 νέους προορισμούς, με την προσφορά θέσεων για ταξίδι σε όλο της το δίκτυο, σε τιμές από 14.99€ για ταξίδι τον Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο. Οι φθηνές θέσεις για ταξίδι θα είναι διαθέσιμες μέχρι τα μεσάνυχτα την Τρίτη 6 Μαΐου.

Ο David O’Brien της Ryanair δήλωσε: »Η Ryanair βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το νέο μας ελληνικό ιστότοπο και να ξεκινήσει το χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας 2014, με 2 νέους προορισμούς προς Βρυξέλλες Charleroi και Ρώμη Ciampino (8 στο σύνολο), που θα αποφέρουν πάνω από 1.4 εκ επιβάτες τον χρόνο και θα δημιουργήσουν 1.400 θέσεις εργασίας στον ευρύτερο τομέα, στον αερολιμένα της Αθήνας. Οι 8 χειμερινοί προορισμοί από την Αθήνα θα προσφέρουν στους Έλληνες καταναλωτές και ταξιδιώτες επιλογή, έναντι στους υψηλούς ναύλους των Aegean/Olympic, οι οποίοι τώρα μπορούν να απολαύσουν τους χαμηλούς ναύλους της Ryanair,εξαιρετικό δίκτυο, και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στους επιβάτες. Τώρα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους από το βελτιωμένο ιστότοπο της εταιρίας μας, να μεταφέρουν μια μικρή δεύτερη χειραποσκευή, ήσυχες πτήσης, επιλογή θέσεων καθώς και χρήση των προσωπικών ηλεκτρονικών συσκευών, κάνοντας το ταξίδι με την Ryanair την καλύτερη επιλογή για ταξίδια αναψυχής όπως και για επαγγελματικά ταξίδια. Το ταξίδι με την Ryanair είναι παραπάνω από μόνο χαμηλοί ναύλοι».

«Μόνο η Ryanair με τα επιπλέον 175 αεροσκάφη σε παραγγελία μπορεί τώρα να προσφέρει επιπλέον θέσεις, καινούργιους προορισμούς και χαμηλούς ναύλους που απαιτούντα από τους Έλληνες καταναλωτές και ταξιδιώτες, αναμένοντας την στενή συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών που θα ξεκλειδώσει την τεράστια δυναμική για ανάπτυξη που έχει εγκλωβιστεί από το υψηλό κόστος αερομεταφορών στην Αθήνα και θα βοηθήσει την περαιτέρω ανάπτυξη του Τουρισμού και προσφοράς θέσεων εργασίας. Για να γιορτάσουμε τη νέα ελληνική ιστοσελίδα μας και το χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας 2014 ,προσφέρουμε θέσεις για ταξίδια από € 14.99 για ταξίδι τον Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο. Οι φθηνές θέσεις για ταξίδι θα είναι διαθέσιμες μέχρι τα μεσάνυχτα την Τρίτη 6 Μαΐου.Καθώς οι θέσης αυτές θα γίνουν ανάρπαστες , οι ταξιδιώτες πρέπει να επισκεφτούν τον ιστοτοπο μας στο www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν αυτήν την ευκαιρία», πρόσθεσε ο ίδιος.