Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η νέα εικονική πλατφόρμα B2B ITBxplore προσφέρει στους επισκέπτες που προετοιμάζονται για την ITB Berlin 2023 ένα ευρύ φάσμα επιλογών και ενισχύει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της έκθεσης.

Η ITBxplore και η εφαρμογή ITB Mobile θα είναι εικονικοί σύντροφοι της ζωντανής εκδήλωσης. Προσφέρουν στους εκθέτες, στους εμπορικούς επισκέπτες και στα μέλη των μέσων ενημέρωσης ευρύ φάσμα περιεχομένου για την προετοιμασία της επίσκεψης τους στην ITB Berlin.

Μεταξύ άλλων οι λειτουργίες που προσφέρει αυτή τη στιγμή η ITBxplore σε εμπορικούς επισκέπτες και εκθέτες, είναι η δικτύωση, η ανταλλαγή απόψεων και ραντεβού στην έκθεση με αγοραστές και πωλητές και σημαντικούς παίκτες της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Η εικονική πλατφόρμα υποστήριξης διαθέτει κατάλογο εκθετών και highlights προϊόντων, παρέχοντας μια επισκόπηση των παγκόσμιων εμπορικών σημάτων που εκπροσωπούνται στο ITB Berlin 2023.

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία δικτύωσης, οι εμπορικοί επισκέπτες μπορούν να επικοινωνούν προσωπικά και αποτελεσματικά με τους τρέχοντες και μελλοντικούς επιχειρηματικούς εταίρους πριν από τη ζωντανή εκδήλωση.

Τα εταιρικά προφίλ των εκθετών παρέχουν εκ των προτέρων πληροφορίες για προϊόντα και καινοτομίες. Ένα διαδραστικό σχέδιο αίθουσας που δείχνει τις τοποθεσίες των εκθετών διευκολύνει την αποτελεσματική προετοιμασία για την έκθεση.

Εκτός από πληροφορίες για την ITB Berlin, η εφαρμογή η οποία είναι δωρεάν, προσφέρει στους εμπορικούς επισκέπτες πληροφορίες προϊόντων και εκθετών και λεπτομερή επισκόπηση του προγράμματος εκδηλώσεων.