Η Centara Hotels & Resorts, χειριστής ξενοδοχείων που εδρεύει στην Μπανγκόκ, ξεκίνησε το «Help the Heroes», μια εκστρατεία που στοχεύει στη στήριξη όσων έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια της κρίσης Covid-19, με δωρεές στο Ταμείο Βοήθειας Chaipattana Covid-19 και στην Ταϊλανδέζικη Εταιρεία Ερυθρού Σταυρού.

Η πρωτοβουλία έχει σχεδιαστεί για να ωφελήσει τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας και τις ευάλωτες κοινότητες που επηρεάζονται από το Covid-19.

Όταν ένας καταναλωτής αγοράζει ένα κουπόνι μετρητών Centara για μελλοντική απόδραση, η αλυσίδα ξενοδοχείων θα προσθέtει επιπλέον 50% αξία στην αγορά.

Το μισό ποσοστό θα πάει στους αγοραστές, με την αξία του κουπονιού να αυξάνεται κατά 25% για να τους βοηθήσει να αξιοποιήσουν περισσότερο την επόμενη περιπέτεια τους όταν είναι ασφαλές να ταξιδέψουν ξανά, και το άλλο μισό θα γίνει ως δωρεά σε όσους έχουν ανάγκη, με τον πελάτη να μπορεί να επιλέξει σε ποια από τις δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις θέλει να πάει το ποσό.

Και οι δύο επιλεγμένες φιλανθρωπικές οργανώσεις υποστηρίζουν τον αγώνα κατά του Covid-19. Το Ταμείο Βοήθειας Chaipattana Covid-19 (και άλλες πανδημίες) παρέχει υποστήριξη σε νοσοκομεία με λιγότερους πόρους με αντικείμενα όπως εξοπλισμό ατομικής προστασίας και άλλα απαραίτητα ιατρικά εφόδια. Η Εταιρεία του Ερυθρού Σταυρού προσφέρει ιατρικές προμήθειες για νοσοκομεία και μάσκες στους πιο ευάλωτους ανθρώπους.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεισφέρουμε και στις δύο αξιότιμες φιλανθρωπικές οργανώσεις. Κατανοούμε επίσης την τρέχουσα πίεση στις οικογένειες και τις κοινότητες που δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους ή τις επαρχίες τους ή να δουν φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, οπότε ελπίζουμε παρέχοντας λίγο επιπλέον στους πελάτες, μπορεί να τους δώσει κάτι να περιμένουν όταν είναι ασφαλές να ταξιδέψουν ξανά», δήλωσε ο Thirayuth Chirathivat, Διευθύνων Σύμβουλος της Centara Hotels & Resorts.