Σε Mandarin Oriental Al Faisaliah, μετονομάστηκε AI Faisaliah Hotel, το πιο εμβληματικό ξενοδοχείο στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Αυτό σηματοδοτεί το ντεμπούτο του Mandarin Oriental Hotel Group στο Βασίλειο, φέρνοντας το κύρος και τις θρυλικές υπηρεσίες της μάρκας σε ορόσημο στην καρδιά του Ριάντ.

Ο Khalid Abu Haimed, Διευθύνων Σύμβουλος της Al Khozama Investment, δήλωσε: “Η περιοχή Al Faisaliah, μια καθοριστική παρουσία στον ορίζοντα του Ριάντ από το 2000, αποτελεί ένα ανεξίτηλο μέρος της συλλογικής μνήμης της κοινότητας. Με την άφιξη του Mandarin Oriental Hotel Group στο Βασίλειο, το εμβληματικό ακίνητο είναι έτοιμο να προσθέσει ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό στην πρωτεύουσα και την περιοχή Al Faisaliah, υποσχόμενος σε κάθε επισκέπτη μια μοναδικά αναβαθμισμένη και εμπλουτισμένη εμπειρία.”

Συνδυάζοντας απρόσκοπτα τη σύγχρονη πολυτέλεια με τα αραβικά ντιζάιν στοιχεία, το Mandarin Oriental Al Faisaliah διαθέτει πλέον ανανεωμένους εσωτερικούς χώρους, προηγμένες περιποιήσεις σπα και ευεξίας, καινοτόμους χώρους εστίασης και έναν εντελώς νέο κόσμο ψυχαγωγίας.