Δύο νέες λύσεις που βασίζονται σε δεδομένα, κυκλοφόρησε η πλατφόρμα διαχείρισης ταξιδιών CWT. Στόχο έχουν να καθοδηγήσουν τις εταιρείες στην επανεκκίνηση στα επαγγελματικά ταξίδια.

Τα δύο νέα προϊόντα θα οπλίσουν περαιτέρω τις εταιρείες και τους ταξιδιώτες τους με  πληροφορίες, ώστε να πάρουν με αυτοπεποίθηση αποφάσεις στο ταχέως εξελισσόμενο ταξιδιωτικό τοπίο.

1. Επιστροφή στους πίνακες ελέγχου ταξιδιού

Οι πίνακες εργαλείων συγκεντρώνουν ολοκληρωμένες πληροφορίες σε παγκόσμιους προορισμούς.

Παρέχουν πληροφορίες που σχετίζονται με τα μεμονωμένα προγράμματα και τα ταξίδια τους.

Με στόχο να βοηθήσουν τους διαχειριστές ταξιδιών να εκτιμήσουν τους κινδύνους και τους περιορισμούς πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από τα επαγγελματικά ταξίδια.

2. Αναζήτηση CWT Travel Essentials

Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τους ισχύοντες περιορισμούς, τις διαδικασίες και τις απαιτήσεις ταξιδιού βάσει συγκεκριμένων λεπτομερειών ταξιδιού. Όπως προέλευση ταξιδιού, προορισμός, ημερομηνίες ταξιδιού και εθνικότητα ταξιδιωτών.

Με τις ταχέως μεταβαλλόμενες συνθήκες σε διάφορες χώρες και τις παραμέτρους υγείας και ασφάλειας, αυτό βοηθά τους ταξιδιώτες και τους οργανωτές να λαμβάνουν πιο ενημερωμένες και έγκαιρες αποφάσεις.

Το εργαλείο είναι διαθέσιμο σε μια δημόσια προσβάσιμη σελίδα στον ιστότοπο της εταιρείας (mycwt.com) και μέσω των καναλιών κινητής τηλεφωνίας και ιστού myCWT.

Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών συγκεντρώνεται από πολλές πηγές τρίτων μερών. Συμπεριλαμβανομένων κρατικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών υγείας, ταξιδιωτικών παρόχων και πανεπιστημίων.

Οι πληροφορίες συγκεντρώνονται χρησιμοποιώντας συνδέσεις API, που ενεργοποιούνται από την καινοτόμο στρατηγική συνεργασίας της CWT με βασικούς παρόχους τεχνολογίας ταξιδιωτικών δεδομένων.