Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η νέα εφαρμογή ταξιδιού Flytinary, στοχεύει στην παροχή μιας άνετης ταξιδιωτικής εμπειρίας. Καθώς και να προσφέρει στους χρήστες εκπληκτικές τιμές. Και συγκεκριμένα προσφορές με φθηνές πτήσεις και ξενοδοχεία.

Είναι διαθέσιμη σε iOS και Android στο Ηνωμένο Βασίλειο. Χρησιμοποιεί εξελιγμένους αλγόριθμους για να βρει τις φθηνότερες πτήσεις και τις χαμηλότερες τιμές σε καταλύματα.

Διαθέτει μια επιλογή καταλυμάτων μέσω Booking.com, Hostelworld και Airbnb. Καθώς και αξέχαστες εμπειρίες σε συνεργασία με το Tripadvisor.

Οι χρήστες θα βρουν χάρτες εκτός σύνδεσης, καθώς και τοπικές εφαρμογές ταξί που βελτιώνουν τις εμπειρίες στον προορισμό. Μπορούν ακόμη να κανονίσουν την ταξιδιωτική τους ασφάλιση στην εφαρμογή.

Η Flytinary είναι δωρεάν για χρήση. Αλλά οι καλύτερες προσφορές, που συχνά εξοικονομούν πάνω από 10 φορές την αξία της συνδρομής, προορίζονται για Primeusers, με ετήσια συνδρομή 400 ευρώ.

Ακολουθούν μερικά από τα παραδείγματα συμφωνιών, με πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο:

  • Σαντορίνη με επιστροφή τον Ιούνιο από 50 ευρώ με EasyJet (κανονικός ναύλος 345 ευρώ). Διαμονή από 130 ευρώ/ διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.
  • Καλοκαιρινές αποδράσεις προς Μεξικό, με πτήσεις προς Κανκούν, από 369 ευρώ με επιστροφή με την TAP Air Portugal (κανονικός ναύλος 577 ευρώ).
  • Διακοπές Σαββατοκύριακου Σεπτεμβρίου σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς με μόλις 35 ευρώ (με τους κανονικούς ναύλους να είναι άνω των 230 ευρώ)