Στη συνεχή προσπάθειά της για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, η Hertz ανανέωσε την εφαρμογή της. Στόχος είναι να απολαύσουν ταχύτερη και πιο εξατομικευμένη εμπειρία ενοικίασης, με εύκολη πρόσβαση σε κρατήσεις, ανταμοιβές και αποδείξεις.

Ταχύτερη και ευκολότερη εκμίσθωση

Οι ταξιδιώτες μπορούν να συνδεθούν γρήγορα στην εφαρμογή με αναγνώριση προσώπου ή Touch ID, να έχουν πρόσβαση σε προηγούμενες αναζητήσεις ενοικίασης για ευκολότερη κράτηση, να δουν τιμές και να τροποποιήσουν μελλοντικές κρατήσεις.

Καλύτερη διαχείριση προφίλ

Τα μέλη Hertz Gold Plus Rewards μπορούν πλέον να βλέπουν τον αριθμό μελών, την κατάσταση και την ισορροπία σημείων σε μια προβολή, να πληρώνουν για κρατήσεις με πόντους ή σημεία ανταλλαγής γρηγορότερα.
Τα μέλη μπορούν επίσης να τροποποιήσουν το προφίλ τους, τις προτιμήσεις και τις επιλογές πληρωμής τους, καθώς και να αναθεωρήσουν το ιστορικό ενοικίασης τους και τις αποδείξεις για εύκολη αναφορά δαπανών.
Επιπλέον, η εφαρμογή Hertz καθιστά πιο γρήγορη από ποτέ την εγγραφή για συμμετοχή στο Hertz Gold Plus Rewards.

Βελτιωμένη πρόσβαση

Οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν κοντινές τοποθεσίες Hertz, όπως πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία και οδηγίες ώστε να έρχονται γρήγορα σε επαφή με την υποστήριξη πελατών ή την έκτακτη οδική βοήθεια και να βρίσκουν διαθέσιμο χώρο στάθμευσης μέσω της SpotHero.
Η νέα εφαρμογή Hertz είναι διαθέσιμη για λήψη σε συσκευές Apple και Android.