Οι επιβάτες που ταξιδεύουν μέσω του Gatwick αυτό το καλοκαίρι θα μπορούν να επωφεληθούν από μια σειρά από ειδικές προσφορές, διαγωνισμούς και εποχιακές επιλογές ποτών, ως μέρος της νέας καμπάνιας του αεροδρομίου – «Εξερευνήστε όπως ποτέ πριν».

Η καμπάνια περιλαμβάνει ειδικές προσφορές σε προϊόντα World Duty Free, όπως έκπτωση έως και 50% σε επιλεγμένα αλκοολούχα ποτά, και εξοικονόμηση πόρων στα κορυφαία αρώματα αυτής της σεζόν με την υπηρεσία Reserve & Collect.

Η Wetherspoons, τόσο στο North Terminals, όσο και στο South Terminal, πουλά μια ειδική μπύρα επισκεπτών – «Summer Sun» – μια χλωμή μπύρα που παράγεται από την Twickenham Brewery, ενώ η Juniper & Co. στο North Terminal έχει λανσάρει μια σειρά από πέντε αποκλειστικά καλοκαιρινά κοκτέιλ στο Gatwick, συμπεριλαμβανομένης μιας επιλογής χωρίς αλκοόλ.

Καθώς οι επιβάτες περιμένουν την πτήση τους, θα μπορούν επίσης να απολαύσουν δραστηριότητες εντός του τερματικού σταθμού, συμπεριλαμβανομένης μιας τόμπολα με μια σειρά από βραβεία που θα κερδίσουν ή να τραβήξουν μια φωτογραφία πριν από τις διακοπές σε μια από τις γιγάντιες ξαπλώστρες του Gatwick. Οι οικογένειες μπορεί ακόμη και να συναντήσουν τη νέα μασκότ του αεροδρομίου, τον Gary Gatwick, ο οποίος έκανε τις πρώτες του δημόσιες εμφανίσεις στα τερματικά.

Ο Nick Williams, επικεφαλής λιανικής πώλησης στο αεροδρόμιο Gatwick, δήλωσε: «Με μια πολυάσχολη περίοδο καλοκαιρινών διακοπών αναμένεται – η πρώτη από το 2019 με απεριόριστα ταξίδια – είναι φανταστικό που τόσοι πολλοί από τους λιανοπωλητές και τα εστιατόρια μας στο Gatwick μπορούν να βοηθήσουν τους επιβάτες μας να γιορτάσουν, με μερικούς μεγάλες προσφορές και αποκλειστικά διαθέσιμα προϊόντα.»