Η Nikki White πρόκειται να εγκαταλείψει την ABTA στις αρχές του 2020, αφού υπηρετεί 10 χρόνια ως διευθύντρια προορισμών και βιωσιμότητας.

Δεν έχει γίνει άμεση αντικατάσταση, αντιθέτως, η ABTA δημιούργησε ένα νέο ρόλο στην ανώτατη ομάδα ηγεσίας της, τον διευθυντή βιομηχανικών σχέσεων.

Ο νέος ρόλος θα καλυφθεί από την Susan Deer, ανώτερο δικηγόρο στο νομικό τμήμα της ABTA.

Θα είναι υπεύθυνη για τη στρατηγική κατεύθυνση και την εποπτεία των εργασιών της ABTA για την υγεία, την ασφάλεια, την κρίση και τις επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της βιωσιμότητας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ABTA, Mark Tanzer, δήλωσε:

“Η Nikki προσχώρησε στην ABTA για την ίδρυση του τμήματος προορισμών και βιωσιμότητας, το οποίο αφήνει σε μια ισχυρή και άκρως αξιόπιστη αντικαταστάτρια.

“Η Susan είναι εξαιρετικά εξειδικευμένη για τη θέση, έχοντας 16 χρόνια εμπειρίας από τουριστικούς πράκτορες και δέκα χρόνια μετά την απόκτηση εμπειρίας ως δικηγόρος, που εργάζεται σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με τουριστικούς πράκτορες.

“Η Susan συνεργάστηκε επίσης στενά με την ομάδα δημόσιων υποθέσεων μας σε διάφορα θέματα βιομηχανίας υψηλού προφίλ και αυτή η στενή συνεργασία θα συνεχιστεί.

“Η Νίκη θα παραδώσει τις τρέχουσες ευθύνες της στη Susan από τώρα μέχρι το τέλος αυτού του έτους”.