Η Jet2holidays αποκάλυψε μια νέα μάρκα για οικογενειακά ταξίδια που ονομάζεται Destination Discoveries.

Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί σε συνεννόηση με αντιπροσώπους και έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις πωλήσεις αναπτύσσοντας γνώση των προϊόντων και των προορισμών των συνεργατών.

Η Jet2holidays είπε ότι το πρόγραμμα δημιουργήθηκε για να αξιοποιήσει τις βελτιώσεις στις πωλήσεις που προκύπτουν από εκπαιδευτικά ταξίδια, με κάθε ταξίδι να δίνει μια «αξέχαστη εμφάνιση και αίσθηση» με σταθερή επωνυμία.

Ο Άλαν Κρος, διευθυντής σχέσεων ταξιδιωτικών πρακτόρων, δήλωσε: «Η σημερινή ανακοίνωση καταδεικνύει τη συνεχή δέσμευσή μας να επενδύουμε στην προσέγγιση Partners2Success για να οδηγήσουμε ακόμη περισσότερο την αμοιβαία επιτυχία και ανάπτυξη.

«Εκτός από την ενδυνάμωση των σχέσεων με ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες και εργαζομένους στο σπίτι, τα νέας εμφάνισης Destination Discoveries μας είναι ο τέλειος τρόπος για να αποκτήσουμε γνώσεις προϊόντων και προορισμών.

«Γνωρίζουμε τι αντίκτυπο έχουν τα ταξίδια στο εξωτερικό όσον αφορά την αύξηση των πωλήσεων και γνωρίζουμε ότι η κυκλοφορία του Destination Discoveries θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες και στους εργαζόμενους στο σπίτι».