Το ντεμπούτο της μάρκας ξενοδοχειακών διαμερισμάτων YOTELPAD στην Ευρώπη ανακοίνωσε η YOTEL, με το άνοιγμα του YOTELPAD London Stratford το 4ο τρίμηνο του 2023.

Θα είναι το έβδομο ακίνητο της YOTEL στο Ηνωμένο Βασίλειο και το τρίτο στο Λονδίνο, μετά το YOTEL London City και το YOTEL London Shoreditch.

Η YOTEL δημιούργησε το YOTELPAD το 2018 για να προκαλέσει τον παραδοσιακό χώρο του ξενοδοχείου διαμερισμάτων. Η μάρκα γεννήθηκε ως απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση των επισκεπτών για περισσότερη ευελιξία στον τύπο καταλύματος, λόγω των αλλαγών στον τρόπο ζωής των καταναλωτών και στις εργασιακές συνήθειες.

Το YOTELPAD δίνει προτεραιότητα στον έξυπνο σχεδιασμό και την τεχνολογία, παρέχοντας μοντέρνα στούντιο, τα οποία αναφέρονται ως PAD, με πολυλειτουργικούς χώρους εργασίας/ύπνου, κομψά μπάνια με ανέσεις από τον συνεργάτη της YOTEL Urban Jungle και πλήρως εξοπλισμένες μικρές κουζίνες – όλα στο προσιτή τιμή.

Το YOTELPAD London Stratford θα προσφέρει ένα σπίτι μακριά από το σπίτι για ταξιδιώτες στην καρδιά του Stratford, με 62-PAD, 24ωρο Mission Control (η απάντηση της YOTEL στην παραδοσιακή ρεσεψιόν), Grab & Go, εγκαταστάσεις πλυντηρίων και άφθονο χώρο αποθήκευσης.

Το ακίνητο θα διαθέτει επίσης χώρους για φαγητό και ποτό και χώρο λιανικής που πρόκειται να ανοίξει το 2024.

Ως απάντηση στο μέλλον των ευέλικτων ταξιδίων, το YOTELPAD θα παρέχει κρατήσεις από μία νύχτα έως μηνιαίες διαμονές, προσφέροντας μέγιστη ευελιξία.

Το νέο ακίνητο κατασκευής εντάσσεται στο διευρυμένο χαρτοφυλάκιο YOTELPAD της YOTEL, με όλα τα λειτουργικά ακίνητα που βρίσκονται επί του παρόντος στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων των YOTELPAD Park City και YOTELPAD Miami.

Με την παγκόσμια ανάπτυξη κορυφαία προτεραιότητα για τη YOTEL, η επέκταση του YOTELPAD σε νέες και υπάρχουσες περιοχές αναμένεται να αποτελέσει κρίσιμο μέρος της δέσμευσης της μάρκας για 50 ξενοδοχεία έως το 2025.