Το πρώτο Park Inn ξενοδοχείο στο Ριάντ άνοιξε η Radisson Hotel Group. Το εν λόγω άνοιγμα αυξάνει την παρουσία της μάρκας στη χώρα σε εννέα ξενοδοχεία.

Παράλληλα, το χαρτοφυλάκιό του σε ολόκληρη τη χώρα ανέρχεται σε περισσότερα από 45 ξενοδοχεία, θέρετρα και διαμερίσματα  σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη.

Το Park Inn by Radisson, βρίσκεται στην επιχειρηματική περιοχή Al Malaz και διαθέτει 192 σύγχρονα δωμάτια και σουίτες.

Οι επισκέπτες μπορούν να ικανοποιήσουν τις γαστρονομικές τους επιθυμίες σε έναν από τους λιτούς χώρους του ξενοδοχείου, όπως RBG ή Bocca Bouna, που σερβίρουν τοπικά και διεθνή πιάτα.

Όσοι επιθυμούν να χαλαρώσουν μπορούν να απολαύσουν την εξωτερική πισίνα και το γυμναστήριο, με ξεχωριστούς χώρους για άνδρες και γυναίκες.

Το Park Inn by Radisson Riyadh προσφέρει στους επαγγελματίες επισκέπτες πρόσβαση σε τέσσερις μοντέρνες και ευρύχωρες αίθουσες συσκέψεων. Αυτές παρέχουν δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας και οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανοίξουμε το πρώτο μας Park Inn by Radisson στην πόλη του Ριάντ, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου”. Αυτό δήλωσε ο Tim Cordon, ανώτερος αντιπρόεδρος για τη Μέση Ανατολή και Αφρική του Radisson Hotel Group.