Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Αμερικανική ταξιδιωτική εταιρεία Perillo Tours θα προσθέσει περισσότερα πακέτα διακοπών στο πρόγραμμα της σε Ελλάδα το 2024.
Στη χώρα μας η εταιρεία που ειδικεύεται στα ταξίδια με εμπειρίες έκανε το ντεμπούτο της φέτος με την 11ήμερη περιοδεία Deluxe Greece.

Το 2024, θα προσθέσει ένα δεύτερο δρομολόγιο στην Ελλάδα το Classical Greece. Θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε μέρη όπως οι Δελφοί και η Αρχαία Ολυμπία, καθώς και τριήμερη κρουαζιέρα στο Αιγαίο.

Τα κυριότερα σημεία είναι περιηγήσεις με ιδιωτικό ξεναγό, κρουαζιέρα, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, αγορές και πολλά άλλα.
Το πακέτο διακοπών περιλαμβάνει επίσης ελεύθερο χρόνο για εξερεύνηση και χαλάρωση στην παραλία.

Η Ιταλία ωστόσο, θα παραμείνει ο πυρήνας των προγραμμάτων της, με 10 δρομολόγια -μεταξύ των οποίων και τρεις νέες περιοδείες- το επόμενο έτος από εννέα έως 12 ημέρες.
Εκτός από την Ιταλία και την Ελλάδα, η εταιρεία θα συνεχίσει τα προγράμματά της στην Ισπανία και τη Χαβάη στο πλαίσιο σταδιακής επέκτασης.

Όλα αυτά τα προγράμματα, αντικατοπτρίζουν ότι η εταιρεία έχει προχωρήσει σε μια αγορά υψηλότερου επιπέδου, προσφέροντας περισσότερες επιλογές για μικρές ομάδες από ό,τι στο παρελθόν.