Την επέκταση του στόλου της επιθυμεί η βιετναμέζικη αεροπορική εταιρεία Vietjet με την παραγγελία 20 αεροσκαφών τύπου A321 της Airbus. Στόχος είναι η αύξηση του εγχώριου και του περιφερειακού δικτύου της.

Η συμφωνία αγοράς, η οποία καλύπτει 10 A321ceo και 10 A321neo, υπογράφηκε στο Ανόι ,πρωτεύουσα του Βιετνάμ ,από τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλος της Vietjet ,Nguyen Thi Phuong Thao και τον Fabrice Brégier,Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Airbus .

Η υπογραφή της αγοράς έγινε κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης  του François Hollande στο Βιετνάμ .

Ακόμη, ολοκληρώθηκε συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών , η οποία προβλέπει πως η Airbus οφείλει να παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης για το προσωπικό του πληρώματος πτήσης και συντήρησης στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Ho Chi Minh City.

Κατά την τελετή υπογραφής, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vietjet ,Nguyen Thi Phuong τόνισε πως η αεροπορική εταιρεία αναπτύσσεται δυναμικά και σταθερά με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών και την προώθηση του τουρισμού και την οικονομική ανάπτυξη στο Βιετνάμ και στις άλλες περιφερειακές χώρες.

Η Vietjet ξεκίνησε την λειτουργία της το 2011 και τώρα διαχειρίζεται ένα στόλο από 40 αεροσκάφη τύπου Α320 Family. Μετά την καινούργια παραγγελία, η εταιρεία θα έχει ένα σύνολο από 119  τύπου A320 αεροσκάφη.