Η AirPlus, κυκλοφόρησε νέα πλατφόρμα ανάλυσης ταξιδιωτικών δαπανών που επιτρέπει στους πελάτες να διαχειρίζονται και να προβάλλουν μετρήσεις δαπανών μέσω ενός νέου πίνακα ελέγχου.

Γνωστό ως AirPlus Intelligence Hub, η «βασική ενότητα» της πλατφόρμας είναι προς το παρόν διαθέσιμη ως δωρεάν υπηρεσία σε όλους τους πελάτες των εταιρικών και εικονικών καρτών της εταιρείας και θα επεκταθεί στους χρήστες του εταιρικού λογαριασμού AirPlus το 2024.

Η πλατφόρμα παρέχει μια επισκόπηση των δαπανών που χρονολογούνται πριν από δύο χρόνια, η οποία μπορεί να φιλτραριστεί από προσαρμόσιμα χρονικά εύρη καθώς και από μια λίστα κατηγοριών.

Παράλληλα, επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν λήψη των συγκεντρωτικών δεδομένων τους και είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ολλανδικά.

Επιπλέον μονάδες δεδομένων θα προστεθούν το 2024, σύμφωνα με την εταιρεία. Αυτό περιλαμβάνει τη μονάδα Data+, η οποία θα διευκολύνει τις προσαρμόσιμες λήψεις δεδομένων και τη δημιουργία προγραμματισμένων αναφορών.

Ταυτόχρονα, η ενότητα Advanced Analytics θα παρέχει μια συνολική επισκόπηση των δαπανών με τη δυνατότητα ενοποίησης πολλαπλών συμφωνιών σε πολλά νομίσματα.