Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η TripActions και ο Όμιλος Lufthansa (LHG) δημιουργούν πλατφόρμα για επαγγελματικά ταξίδια με την ίδια επωνυμία.

Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει στα εταιρικά μέλη του προγράμματος PartnerPlusBenefit του Ομίλου Lufthansa να κάνουν κράτηση για ταξίδια εργασίας με όλες τις δυνατότητες αιχμής που παρέχει η TripActions.

Η TripActions είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα διαχείρισης εταιρικών ταξιδιών. Χρησιμοποιεί τεχνολογίες AI και Machine Learning για την παροχή φιλικής προς τον χρήστη κινητής τηλεφωνικής εμπειρίας και εξατομικευμένης εξυπηρέτησης για τις επιχειρήσεις και τους υπαλλήλους τους. Είναι μία από τις πρωτοπόρες στο παγκόσμιο τεχνολογικό τοπίο ταξιδιών και κινητικότητας.

Στοχευμένη σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, η καινούργια πλατφόρμα θα εμπλουτίσει την εταιρική ταξιδιωτική εμπειρία.
Η λύση με την κοινή επωνυμία προσφέρει στον Όμιλο Lufthansa ένα αποκλειστικό κανάλι για να παρέχει μοναδικές προσφορές, καθώς και προστιθέμενη αξία στους πελάτες.

Το αποτέλεσμα θα είναι μεταμορφωτικό τόσο για τους διαχειριστές ταξιδιών όσο και για τους ταξιδιώτες, χάρη στις λειτουργίες του TripActions.

Όπως η διαχείριση πολιτικής και προφίλ, το καθήκον φροντίδας, οι λύσεις βιωσιμότητας, η αναφορά σε πραγματικό χρόνο, η υποστήριξη πελατών 24/7 και η κεντρική χρέωση.

Επιπλέον, οι εταιρείες-μέλη μπορούν να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν πόντους PartnerPlusBenefit απευθείας μέσω του εργαλείου κρατήσεων. Και θα απολαμβάνουν όλα τα οφέλη από τις αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa. Αυτές είναι Austrian Airlines, Brussels Airlines, Lufthansa και SWISS.

Σύντομα αυτή η λύση θα κυκλοφορήσει στις εγχώριες αγορές του LHG. Στη συνέχεια, τόσο ο Όμιλος Lufthansa όσο και η TripActions θα συνεργαστούν για να εμπλουτίσουν την εμπειρία.
Και θα δημιουργήσουν μια ακόμα πιο ισχυρή λύση, με νέα χαρακτηριστικά. Όπως πρόσθετα προνόμια εξαργύρωσης, εταιρικά προϊόντα και πρόσθετες γλώσσες. Καθώς και επέκταση σε νέες αγορές.