Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο Priceline -που ανήκει εξ ολοκλήρου στην Booking Holdings– ξεκίνησε μία νέα πολυκαναλική καμπάνια. Επίκεντρο της καμπάνιας είναι πως “η χαρά της αποταμίευσης και η χαρά του ταξιδιού πάνε χέρι-χέρι”.

Μέσω πολλαπλών διαφημιστικών σποτ η Priceline παρουσιάζει την εκπληκτική αίσθηση της απόκτησης εξαιρετικών προσφορών για ξεχωριστές ταξιδιωτικές στιγμές.

Γνωρίζοντας ότι οι καταναλωτές είναι έτοιμοι για περισσότερα, οι διαφημίσεις δείχνουν ότι από τις οικογενειακές διακοπές έως τις μεμονωμένες αποδράσεις, οι ταξιδιώτες μπορούν να εξοικονομήσουν τόσα πολλά με την Priceline παίρνοντας ταυτόχρονα περισσότερα από τα ταξίδια τους.

Η Priceline διαπραγματεύεται εκπληκτικές ταξιδιωτικές προσφορές για περισσότερα από 20 χρόνια, εξοικονομώντας στους ταξιδιώτες 1 δις δολάρια ετησίως. Η μεγαλύτερη εξοικονόμηση πόρων σημαίνει πιο απίθανες ταξιδιωτικές στιγμές.

Για να γιορτάσει αυτό το λανσάρισμα της καμπάνιας, η Priceline προσφέρει ακόμη περισσότερες εξοικονομήσεις με έκπτωση από 100 έως 500 δολάρια για express deals έως τις 6 Φεβρουαρίου χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό SAVEMORE100.

Δείτε τη νέα καμπάνια της Priceline