Υποβολές μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου στο hospitality.ethosevents.eu

Ύστερα από την αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του Hospitality Forum & Awards που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, οι διοργανωτές δίνουν παράταση στην προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015.

Τα Hospitality Awards 2015 αποτελούν το έναυσμα για τη θεσμοθέτηση της μεγαλύτερης διοργάνωσης επιβράβευσης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Στόχος των βραβείων είναι η ανάδειξη και η αναγνώριση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που πρωτοπορούν κάθε μία στο είδος της στο ξενοδοχειακό κλάδο.

Διοργανώνονται από την ETHOS EVENTS και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, στο πλαίσιο του Hospitality Forum & Awards που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής.

Το Hospitality Forum & Awards έρχεται να αναδείξει τα κλειδιά για την ανέλιξη των οικονομικών μεγεθών των ελληνικών ξενοδοχείων, προτείνοντας ταυτόχρονα χρηματοδοτικές λύσεις για διεύρυνση των περιθωρίων κέρδους των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, δυνατότητες ρύθμισης των οφειλών τους και κίνητρα εμπλουτισμού του προσφερόμενου προϊόντος τους.

Υπεύθυνος Hospitality Forum & Awards: Χάρης Ντιγριντάκης

Η απονομή των Hospitality Awards 2015 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015, κατά την διάρκεια του επίσημου δείπνου στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στα Hospitality Awards 2015, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα κριτήρια βράβευσης και να συμπληρώσουν τη φόρμα υποβολής υποψηφιότητας μέχρι και την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015, στο hospitality.ethosevents.eu.