Σαράντα οκτώ πολυτελείς σουίτες πρόσθεσε η Sandals Resorts International στο Sandals Royal Caribbean Resort & Private Island στην Τζαμάικα.

Τα δωμάτια ολοκληρώνουν εργασίες ανακαίνισης στο θέρετρο στο Montego Bay, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2019.

Με τις νέες προσθήκες αυξάνουν το συνολικό αριθμό δωματίων στο θέρετρο σε 280.

Τρία νέα εστιατόρια έχουν ανοίξει στο θέρετρο ως μέρος της επισκευής. Παράλληλα, 36 δωμάτια στα κτήρια Caernavon και Arundel ανακαινίστηκαν πέρυσι.

Η δυνατότητα κράτησης για τις 48 σουίτες για διαμονή θα δίνεται από τις 15 Δεκεμβρίου 2021.

Οι 12 junior σουίτες στο ισόγειο προσφέρουν πρόσβαση στην πισίνα από ένα ιδιωτικό εξωτερικό αίθριο για πρώτη φορά για τους επισκέπτες του κλαμπ στο θέρετρο. Οι σουίτες είναι εξοπλισμένες με king-size κρεβάτι, πλήρως εφοδιασμένο μπαρ στο δωμάτιο και μπάνιο με ντους.

Οι άλλες 36 σουίτες βρίσκονται στους ορόφους 2 έως 4 και προσφέρουν θέα στον κήπο και την πισίνα από ιδιωτικά μπαλκόνια που περιλαμβάνουν «μπανιέρα ηρεμίας» για δύο, ιδιωτική κουρτίνα και μπιστρό. Τα δωμάτια διαθέτουν μεγάλο καθιστικό και έξυπνη τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας.

Οι επισκέπτες που διαμένουν στις νέες σουίτες θα έχουν πρόσβαση στο σαλόνι Club Sandals και στις υπηρεσίες θυρωρείου, οι οποίες διαχειρίζονται ιδιωτικό check-in και υπηρεσία δωματίου όλη την ημέρα.