Σύνταξη: tourismtoday.gr

Οι τουρίστες ελκύονται περισσότερο από εγγυημένες και γρήγορες επιστροφές χρημάτων, από την ταξιδιωτική ασφάλιση.

Αυτό αποκαλύπτει νέα μελέτη της KAYAK, υπογραμμίζοντας ότι άλλες κορυφαίες προτεραιότητες τους, όσον αφορά στην ταξιδιωτική ασφάλιση είναι:

  • Να μην χρειάζεται να αναφέρουν λόγους για την ακύρωση του ταξιδιού τους.
  • Η αποφυγή μακροχρόνιων αξιώσεων.
  • Η εξυπηρέτηση πελατών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για να ανταποκριθεί στα παραπάνω «θέλω» των τουριστών, η KAYAK εγκαινίασε μια ψηφιοποιημένη πλατφόρμα προστασίας ταξιδιού στη Γαλλία.
Είναι βασισμένη στην τεχνολογία που παρέχει το Koala και έχει σχεδιαστεί για τον σύγχρονο ταξιδιώτη.

KAYAK Flex και KAYAK Comprehensive για άμεσες επιστροφές χρημάτων

Η KAYAK και η Koala συνεργάστηκαν για να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια, με την κυκλοφορία των KAYAK Flex και KAYAK Comprehensive, που υποστηρίζονται από το Koala.

Πρόκειται για δύο πλήρως ψηφιοποιημένα ταξιδιωτικά προϊόντα ενσωματωμένα απευθείας στην πλατφόρμα KAYAK, με την KAYAK Flex να πληρώνει άμεσα τις επιστροφές χρημάτων χωρίς την ανάγκη περίπλοκων εντύπων ή λόγων ακύρωσης.

Πόσοι Γάλλοι θα αγοράσουν ταξιδιωτική ασφάλιση το 2022

  • Περίπου οι μισοί (48%) Γάλλοι ενήλικες σχεδιάζουν να αγοράσουν ταξιδιωτική ασφάλιση για διακοπές το 2022.
  • Περίπου το 41% ​​να αναφέρει τον Covid-19 ως κινητήριο παράγοντα.

Ωστόσο, παρά τη ζήτηση για οικονομική προστασία στις αποδράσεις τους στην εποχή της πανδημίας, φαίνεται ότι τα περισσότερα ταξιδιωτικά ασφαλιστικά προϊόντα δεν έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες των ταξιδιωτών.

Γιατί οι Γάλλοι τουρίστες δεν εμπιστεύονται την ταξιδιωτική ασφάλιση

  • Περίπου το ένα τέταρτο (24%) δεν εμπιστεύεται τους περισσότερους ασφαλιστικούς παρόχους.
  • Το 40% να θεωρεί ότι τα περισσότερα συμβόλαια είναι ασαφή και παραπλανητικά σχετικά με το τι καλύπτεται πραγματικά.
  • Το 30% πιστεύει ότι οι περισσότεροι έχουν περίπλοκες διαδικασίες αξιώσεων.

«Ενώ οι ταξιδιώτες έχουν συνηθίσει περισσότερο στην πλοήγηση στο απρόβλεπτο των ταξιδιών τα τελευταία δύο χρόνια, διαπιστώσαμε ότι οι περισσότεροι πάροχοι ταξιδιωτικής ασφάλισης εξακολουθούν να παρέχουν πολύπλοκα και ξεπερασμένα προϊόντα που δεν είναι προσαρμοσμένα στις νέος κόσμος ταξιδιών, δήλωσε ο John-Lee Saez , Διευθυντής της KAYAK Europe.

Με το Koala, είδαμε μια εξαιρετική ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα νέο είδος προστασίας που δίνει τη σιγουριά για ταξίδια με αυτοπεποίθηση».

 

Τα δύο νέα προϊόντα ταξιδιωτικής ασφάλισης της KAYAK

Κάθε ταξιδιώτης που αναζητά το επόμενο ταξίδι του στην KAYAK μπορεί να αγοράσει και τα δύο προϊόντα Koala μέσω ενός ταξιδιού αγοράς δύο λεπτών.

Και με τις δύο επιλογές, παρέχεται στους χρήστες εξυπηρέτηση πελατών Koala 24/7 και όλη η τεκμηρίωση έχει σχεδιαστεί με 100% διαφάνεια και χωρίς ψιλά γράμματα.

KAYAK Flex

Το KAYAK Flex είναι η απόλυτη προστασία ακύρωσης πριν από την αναχώρηση, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να λάβουν άμεση επιστροφή χρημάτων σε μετρητά εάν θέλουν να ακυρώσουν το ταξίδι τους, εάν, για οποιονδήποτε λόγο, αποφασίσουν να μην ταξιδέψουν.

Στους ταξιδιώτες μπορεί να επιστραφεί έως και το 70% της τιμής του ταξιδιού τους εάν ακυρώσουν έως και 4 ημέρες πριν από την αναχώρηση.
Απαραίτητες είναι μόνο βασικές πληροφορίες, όπως ημερομηνίες και προορισμό ταξιδιού, χωρίς μεγάλες φόρμες για συμπλήρωση ή αναμονή για μήνες για πληρωμή.

Το KAYAK Flex powered by Koala είναι διαθέσιμο για αγορά εντός 3 ημερών από την κράτηση του ταξιδιού.

KAYAK Comprehensive

Το KAYAK Comprehensive παρέχει πρόσθετη ηρεμία, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να προστατεύονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους με κάλυψη ιατρικών εξόδων.

Συμπεριλαμβανομένων τυχόν εξόδων που σχετίζονται με τον Covid-19, νοσηλείας και επαναπατρισμού για οποιοδήποτε ταξίδι σε όλο τον κόσμο.