Όλα τα ξενοδοχεία που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο STORY Hospitality θέτουν τη βιωσιμότητα ψηλά στην ατζέντα τους για να επιφέρουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον μέσω διαφόρων πράσινων βέλτιστων πρακτικών

H STORY Hospitality , μια ολοκληρωμένη και καινοτόμος πλατφόρμα διαχείρισης φιλοξενίας, είναι πλήρως αφοσιωμένη στη μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον εφαρμόζοντας μια μακροχρόνια στρατηγική που βασίζεται στην προστασία του περιβάλλοντος.

Με στόχο να αυξήσει τις πρωτοβουλίες αειφορίας, η STORY Hospitality υπέγραψε συνεργασία με την Green Key, η οποία υποστηρίζει όλα τα ξενοδοχεία που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο της με εργαλεία και πόρους για πιστοποίηση βιωσιμότητας.

Το τουριστικό τοπίο αλλάζει ραγδαία και οι ταξιδιώτες αναζητούν πιο φιλικές προς το περιβάλλον και βιώσιμες ταξιδιωτικές πρακτικές, είτε αυτό μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα είτε οποιαδήποτε αρνητική επίδραση στο οικοσύστημα.

« Κατανοούμε τη βιωσιμότητα ως ικανοποίηση των αναγκών του παρόντος χωρίς να διακυβεύεται η ικανότητα των μελλοντικών γενεών. Μέσα από τις διάφορες πρωτοβουλίες μας, θέλουμε να παίξουμε τον ρόλο μας λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μειώσουμε σημαντικά τυχόν αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Λειτουργούμε ένα υπεύθυνο, διαφανές επιχειρηματικό μοντέλο με ισχυρή δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος, την κοινωνική ανάπτυξη και την οικονομική ανάπτυξη. Η αποστολή μας είναι να αναζητούμε συνεχώς τρόπους για τη διατήρηση και την προστασία των φυσικών πόρων μειώνοντας τα απόβλητα και την ενέργεια, παρέχοντας ταυτόχρονα τις καλύτερες εμπειρίες και υπηρεσίες στους επισκέπτες μας », είπε, ο Claudio Capaccioli, CEO, STORY Hospitality.